torstai 30. kesäkuuta 2011

Metsässä




Kesä!
Villasukka

tiistai 28. kesäkuuta 2011

Rippijuhlaa



Sunnuntaina pääsi mieheni kummipoika ripille. Lahjaksi veimme hänelle Arabian Taika kulhon. Me mietimme lahja asiaa päämme puhki, tähän päädyimme. Pojan äiti (ainakin) oli tyytyväinen lahjaan. Heti päättivät, että tätä sarjaa saisi tulevaisuudessakin tulla lisää. Uudet kengätkin piti ostaa juhlaan, Caloun puukengät. Söpöt ja mukavat jalassa.
Villasukka

torstai 23. kesäkuuta 2011

Näihin kuviin...



ja näihin tunnelmiin toivotan kaikille hyvää juhannusta. Nauttikaahan, vaikka onkin luvattu kovia tuulia ja sateita.
Villasukka

maanantai 20. kesäkuuta 2011

Päällepäsmäri


Koska käsi ei anna tehdä hommia, niin laitetaan muut silloin töihin. Minä sain päällepäsmäröidä mieheni maalaamaan pikkueteisen. Ennen sävytetty valkoinen väri vaihtui HARMAASEEN, joka näyttää kyllä enemmänkin siniharmaalle. Tämä on läpikulkureitti moneen eri huoneeseen ja suoraa valoa ei tule kunnolla mistään. Tämä on varmasti syynä värin siniharmauteen olettaisin. Tyytyväisiä ollaan kuitenkin tähän väriin. Työnjohtajana hyväksyin lopputuloksen ;).
Villasukka

torstai 16. kesäkuuta 2011

Pionit




Nyt ne ovat kukassaan. Ensimmäisenä pihallamme aukeaa tämä aniliininpunainen pensas, sitten aukeavat ne hennon vaaleanpunaiset pensaat (5kpl). Harmikseni vaan tiputtavat liian nopeasti terälehtensä. Pioni on ehdottomasti yksi lempikukistani.
Villasukka

keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Marimekkoa

Tämä Surrur on sitten I-H-A-N-A kirja. Aivan mahtava. Mukaansatempaavia kuvia suunnittelijoista ja heidän kodeistaan/työhuoneistaan. Täynnä toinen toistaan hienompia ohjeita. Kirjan selailemiseen saa kulumaan tunteja ja tunteja.
Villasukka

maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lintuja, lintuja ja vähän vielä lintuja








Kai se on pakko tunnustaa. Kuten huomaatte minulla on pakkomielle lintuihin. Niitä on joka puolella taloa. Ja nyt sen vasta tiedostan itse. Niitä on muodossa jos toisessa. On pehmo lintuja, "seinäkangas", tapetti, opetustaulu, säästölipas, peltipurkki yms. Toiseksi alimmassa kuvassa on se uusin lintuni, keramiikka taulu Helsingistä. Pitäisikö alkaa vieroitus? Äh, ei siitä kuitenkaan mitään tulisi. Jatketaan samalla hyväksi valitulla tiellä :).
Villasukka

keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Löytöjä



Taannoiselta kirppari reissulta löytyi mukaan tuo turkoosi emalimuki. Yrttejä se saa nyt säilöä. Jo aikaa sitten täälläkin esittäytynyt pärekori sai tehtäväkuvan muutoksen:  värikynien säilyttämisestä keittiön tarpeisiin. Aivan ihastuttava lila lasinen kynttilänjalka lähti myös mukaan 4€. Oletan sen olevan suomalaista lasia. Ihana rosoinen kaakelikin löytyi. Josko kirjahyllyn päälle tai kirjatueksi laittaisi. Edulliseen 5hintaan sekin pääsi meille.
Villasukka

sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Lilaa



Poistin huonon mielen bloggauksen ja kirjoitan vaan lyhyesti, että kyllä naapurit saavat joskus hiukset nousemaan pystyyn. Siirrytään ihanempiin asioihin. Nautitaan tästä lilasta väriloistosta. Sekä syreenistä että laventelista tulee niin huumaava tuoksu. Ikeasta ostettu laventeli on edelleen hyvässä kuosissa.
Villasukka

torstai 2. kesäkuuta 2011

Bungalow



Mitä muut edellä, Villasukka perässä. Helsingin tuomisina Kämpästä ostin keittiöpyyhkeitä, joista tuli sohvatyynyjä. Kiinnitysmekanismiksi laitoin aikoinani kirpparilta löytynyttä nauhaa. Untsikka tyynyt sisään ja voilà. Kivat kesätyynyt tuli.
Mukavaa Helatorstaita. Itse vietön illan töissä.
Villasukka