maanantai 29. elokuuta 2011

Laivoja








Lähdettiin reissuun vanhempieni kanssa sinne missä oli viikonloppuna toinen toistaan hienompia laivoja. Huisin hienoja ja valtavan kokoisia. Sellaisen kyytiinkin olisi varmasti upeaa päästä seilaamaan maailman merille.
Villasukka

tiistai 23. elokuuta 2011

Surrur + Hauki




Tattadaa...rumpujen pärinää....Saanko esitellä teille Hannu Hauen... 
Marimekon Surrur kirjasta tein hauen, jonka mies nimesi heti Hannuksi. Vihdoista viimein sain sen valmiiksi. Kyllä siinä aikaa sitten menikin. Valmiin hauen pituus on 143cm. Yhteenommeltuja osia on yhteensä 170 kpl !!. Käytin tähän Marimekon ale kankaita, kangaskaupasta ja kirppareilta ostettuja kankaita. Mutta hei tämä on ihan uskomaton suoritus itseltäni, koska en ole koskaan ommellut muuta ihmeellisempää kuin niitä keväällä ommeltuja tyynyliinoja. No ala-asteella jonkun tilkkutäkin väkersin, mutta en muuta. Ja tämä näyttää ihan samalta kuin kirjan kuvassa. Hip hei MÄ OSASIN :). 

Villasukka

sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tilpehööriä kylpyhuoneeseen


Tulevaan kylpyhuoneeseen tulee myös pyykinpesukone. Kauan aikaa sitten löysin kirpputorilta pyykkilaudan jonka ajattelin laittaa pyykkikoneen yläpuolelle seinälle roikkumaan. Mies ehti jo ehdottaa, että laitetaan pyykkikone myyntiin ja pestään pyykit vanhaan malliin. Jakkara on myös löytö kirpparilta. Sen ajattelin laittaa pyykkikoneen viereen johon voi sitten nostaa vaikka pyykkikorin. Näin aluksi ajattelin etten edes maalaisi jakkaraa puunaan sen vaan puhtaaksi.

Villasukka

keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kiirusta pitää



Töitä takana pari viikkoa ja tuntuu ettei millekään muulle jää aikaa. Rättipoikkiväsynyt olo. To do lista vaan kasvaa. Pahpih ja puh. Vali vali. Kaikesta huolimatta olen ehtinyt jo syksyn ensimmäisen omppupiirakan tehdä ja ihailla miehen kasvattamaa VALTAVAA kesäkurpitsaa. Koko ajan niistä tulee suurempia. Vieläkin satoa piisaa.
Saunan laudatkin ovat valmistuneet, perjantaina ne haetaan höylättäväksi. Kylppärin ovi saapuu tänään VIHDOINKIN 12 viikon odotuksen jälkeen. Nyt leipomaan saaristolaislimppua.
Villasukka

tiistai 9. elokuuta 2011

Nyt on elokuu ja minä olen viljaa




Vähän lisää syksyn tuntua. Ihana ja kaunis viljapelto. Pian pian ne ovat upean kullanruskeita. Lämpimästi tervetuloa Villasukan kotiin Nienna, Capricorn, Maikki ja Heidi Virta :).

Villasukka

lauantai 6. elokuuta 2011

101 ideaa

Kotivinkin 101 ideaa lehdessä oli napeista tehty korun ohje. Helsingin reissulla poikettiin sitten Menitaan ostamaan emaloituja kookosnappeja korua varten. Kauniit syksyn värit näissä napeissa. Ohjeen mukaan tehtynä olisi voinut laittaa muitakin nappeja, mutta nämä olivat niin kauniita yksilöitä, että pakkohan se oli laittaa kaikki tähän yhteen koruun. 
Mukavaa lauantaita.
Villasukka

keskiviikko 3. elokuuta 2011

Nyt on elokuu ja minusta näkee sen



Loma loppui ja työt alkoi. Minun syksyni alkoi nyt, sanovat muut mitä sanovat. Syksy on lemppari vuodenaikani. Keittiö sai taas sieni verhonsa ja taulussa elokuun kuva. Ruoaksi olisi vuorossa kaalipataa.
Villasukka