lauantai 29. lokakuuta 2011

Usva






Kävimme anoppilassa mökillä. Metsässä kulki mukanamme usva.
Villasukka

torstai 27. lokakuuta 2011

Paumes

Tykkään tykkään tykkään hirmuisen paljon tästä kirjasarjasta!!!! Tilauksen alla on parhaillaan myös kirja Pariisilaisista kodeista.

Villasukka

tiistai 25. lokakuuta 2011

Teippaamaan





Täältä blogistaniasta löysin tieni teippien ihmeelliseen maailmaan. Yhdestäkään askartelukaupasta näitä washi teippejä en löytänyt. Internet on tässäkin asiassa auttanut. Tilasin teippitarhasta japanilaisia masking teippejä. Nyt on jääkaapin ja pakastimen ovet täynnä kortteja ja teippejä :).
Mukavaa tiistai iltaa. Itse lähden nyt kuppaukseen, keväällä kävin ensimmäisen kerran.  Migreeniin siitä oli suuri apu, nyt kohtauksia on alkanut taas esiintyä.

Villasukka

lauantai 22. lokakuuta 2011

Saisiko olla omenatorttua?



Vaikka omppupuut leikattiinkin tänä vuonna rajusti, sato on siltikin antanut parastaan kaikesta huolimatta. Mieheni tykkää kokata ja kokeilla kaikkea uutta. Uusin suosikkimme on tarte tatin, suomalaisittain ompputorttua. Se on huisin hyvää itse tehdyllä vaniljakastikkeella. SLURPS :). Väriä elämään tuo Marimekon pöytäliina. Mukavaa viikonlopun jatkoa.

Villasukka

lauantai 15. lokakuuta 2011

Äiti lapsi




Tämä mielettömän kaunis maalaus saapui Liivialta. Voi kuinka ihanasti se oli pakattukin, silkkipapereihin ja itse tehtyyn kirjekuoreen, kaunis korttikin mukana. Maalaus pääsi heti kirpputorilta löytyneisiin kultaisiin kehyksiin. Silkkipaperin jonka laitoin maalauksen taakse löytyi toisista kehyksistä. Siitä tuli täydellinen. Se nakutettiin samana iltana seinään sängyn viereen. Se tuntuu siltä kuin se olisi aina kuulunut tuohon toisen taulun vierelle.
Kiitos sinulle  Liivia.

Villasukka

torstai 13. lokakuuta 2011

Kotiin tuomisia





-Götan maailmasta kotiutui ihastuttava vanha taulu. Lämpimästi suosittelen tuota pientä Götan tädin kodiksi sisustettua vanhan tavaran puotia.
-Henkkamaukasta löytyi tyynyjä meille. Näitä ei vaan voinut vastustaa. Eikä olleet hinnalla pilattuja a´7.95
-Bambi lumihiutalepallo Ombrellinosta

Villasukka

keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Helsingissä






Me
- rentouduimme
- kuljeskelimme ympäriinsä
- nautimme pääkaupungin menosta
- herkuttelimme
- kurkimme pikku puoteihin sisään (ja vähän isompiinkin)
- huomasimme sen tosiasian, että harvoin käymme yhdessä kotikaupungissamme varta vasten shoppailemassa. Yhteiset ostosreissut rajoittuvat yleensä ruokakaupan ja kirpparin välille. Tämä tuli siitä mieleen, että miehelle ostettiin talvikengät Helsingistä. Useat kengät meidän perheessä on ostettu juurikin reissun päältä.
- tajusimme kuinka tarpeellinen tämä irtiotto oli

Villasukka

torstai 6. lokakuuta 2011

Hemmottelua

Vettä viskoo niskaan, joten nyt on hyvä hetki pysähtyä viime viikkoiseen iltaaurinkoon. Itse olen syksy ihminen, mutta tänä vuonna harmittaa tämä veden tulo. Johtuneeko siitä, kun itse on alakuloinen niin tämä harmaus vie mukanaan. Oli asia niin tai näin, nyt mieli hetkeksi piristyy kun lähdemme huomenna miehen kanssa Helsinkiin. Tästä käy kiittäminen miestäni, joka oli sitä mieltä, että hemmottelu on nyt paikallaan. Saimme molemmat järjestettyä vapaapäivät huomiselle ja palaamme vasta lauantaina kotiin. Kivaa siis odotettavissa. Mutta sitä ennen on vielä lähdettävä iltavuoroon.

Villasukka

maanantai 3. lokakuuta 2011

Me vähän innostuttiin




Metsä on paikka jossa olo helpottuu ja missä on hyvä olla. Lapsena turvalliseksi koettu paikka kantaa aikuisuuteenkin. Lähdettiin siis taasen metsäreissulle ja sieltä löytyi kotiintuomisiakin. Sieniä oli aivan valtavan paljon. Eihän niitä sinne malttanut jättää. Nyt ei muuta kuin keksimään ja kokeilemaan uusia reseptejä.
Mukavaa viikon alkua.

Tervetuloa Leena Villasukan kotiin :).

Villasukka