maanantai 30. tammikuuta 2012

Terveisiä sairastuvalta


Kuvat kertovat tämän hetkisen olotilan. Kylmää on kuin napajäätiköllä ja luut ja lihakset huutavat surkeuttaan. Kuumeen kourissa ollaan täällä molemmat. Ensin tautiin sairastui Herra Villasukka ja luulin sanovani piutpaut taudille, mutta kuinka ollakaan se selätti myös Rouva Villasukan. Näihin hetkiin kuuluu kuuma juoma, nenäliinat, kuumemittari, särky + muut olon helpotuslääkkeet , peittoja ja VILLASUKKIAKAAN ei tunnu olevan yhtään liikaa päällekkäin. Digiboxikin tyhjenee kovaa vauhtia. Kohta lähden kiikuttamaan Herra Villasukkaa lääkäriin. Mahdetaan olla melkoinen näky liikenteessä.

Villasukka

perjantai 27. tammikuuta 2012

Piirretään


Loisto kirja tämä Sachiko Umoton Piirretään söpöjä eläimiä. Jopa minä osasin piirtää näillä ohjeilla pandan (mieskin on innostunut piirtämään näitä söpöjä eläimiä, tähän täytyy sanoa, että ohhoh ja vau). Kotoa löytyy myös samaan sarjaan kuuluva Piirretään iloisia ihmisiä kirja.
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua.


Villasukka

lauantai 21. tammikuuta 2012

Tänään


-nukuttin pitkään
-viipotettiin viidellä kirpparilla, jotain pientä tarttui matkaankin
-vihdoinkin pääsi kehyksiin asti ihanat Kanelikaupan kortit, jotka jo ennen joulua tupsahti postilaatikkoon.
-oli käytävä vielä kaupan kautta hakemaan uudet tulppaanit maljakkoon ja aamupalalle croissantteja, iski pakkomielle päälle.
-nyt ajattelin röhnöttää loppu illan sohvalla.

Mukavaa röhnötysillan jatkoa.

Villasukka

perjantai 20. tammikuuta 2012

Muijalle muijaa


Kauan pohtisin tätä Marimekon muijaa meille tykkäänkö, ehkä vai en. Kyllä tykkään ja kovasti tykkäänkin. Mietin kumpi parempi vahatabletit vai vahaliina. Päädyin sitten vahakankaaseen miehen komppauksella. Aikaisemmin ei ole vahaliinaa meillä nähtykään. Mietin passaako musta, sehän passaa valtavan hyvin keittiöömme, jossa on musta kivitaso ja valkoiset kaapit.

Mukavaa viikonloppua. Täällä päässä aiotaan nukkua väsymystä pois, kirppustellaan miehen ehdotuksesta (itsehän tottakai hangottelin valtavasti vastaan ) ja käydään äänestämässä.

Villasukka

keskiviikko 18. tammikuuta 2012

Puputus

Tämän ihanuuden ostin joulumarkkinoilta. Nämä viikset ovat jotain puuta/vaneria tiedä häntä. Ostokseen kuului tämä suloinen korttikin. Liikuttavansyötävänsuloisia ovat yhdessä. Ei mulla muuta. Terve.
Villasukka

sunnuntai 15. tammikuuta 2012

Joutsenia




Uuden vuoden päivänä Helsingissä tuli joutsen perhe rantaan ihmisten luo. Sähäkkä kuva joutsenestä tuli kun koira lähestyi lintuja.

Villasukka

torstai 12. tammikuuta 2012

Näinä päivinä

Olen tehnyt työputkessa tehden pitkää päivää joten muuhun elo oloon ei ole riittänyt aikaa eikä energiaa. Ollaan käyty myös sossussa jälleen 9 kk jälkeen. Erittäin hiljaista on ollut. Sama meininki on kuulemma ulkomaan jonoissa. Menimme keskusteluun asenteella ettei positiivista ole odotettavissa, niin emme myöskään tippuneet enää alemmas asian tiimoilta. Paljon puhuimme tuntemuksistamme tällä kertaa. Suosittelin sossuillemme Anna Pihlajaniemen Adoptiomatka kirjaa, jotta ymmärtäisivät niitä kaikkia tunteita joita odotus herättää. Sossumme sanoi, ettei hän meidän odotuksen alussa ikinä ajatellut, että tässä menisi näin kauan. Tapaamme jälleen alku syksystä, jos ei ennen tule sitä maailmaa mullistavaa soittoa. Kun lähdimme kotoa sossuun auton radiosta alkoi ensimmäiseksi soimaan missä muruseni on. Niin missä muruseni olet? Oletko jo masu asukkina? Oletko jo syntynyt? Tulethan pian.

Villasukka

tiistai 3. tammikuuta 2012

Vuoden ensimmäisenä päivänä








Juhlimisen jälkimaininkeja keskustassa.

Villasukka

sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Tunnelmia eiliseltä









Kuvat puhukoot puolestaan. Kivaa oli.

Villasukka