tiistai 28. helmikuuta 2012

Haasteita



Jänniä ja uusia haasteita tapahtuu työrintamalla. Hetken mietittyäni uhkarohkeana hyppään mukaan. Aika näyttää kannattiko se.

Villasukka

perjantai 24. helmikuuta 2012

Ryijystä matto

Sain tämän upean vanhan villa ryijyn. Seiniä tälle isohkolle ryijylle ei ollut antaa joten pääsi toimittamaan maton virkaa olohuoneessa. Toinen matto olohuoneessa on Tikaun villamatto, väritykseltään valko ruskea. Matot passaavat hyvin toisilleen.

 

 
Mukavaa viikonloppua.
Villasukka

torstai 23. helmikuuta 2012

Torstai on toivoa täynnä


Kun kiire meinaa nujertaa, on pakko pysähtyä hetkeksi. Itselleni se tarkoittaa vaikka muutaman valokuvan ottamista auringon loisteessa.

Villasukka

perjantai 17. helmikuuta 2012

Mun muru



Mun muru on hirrveeen hirrveeen taitava ja ja ja ja kovasti ihana.

Villasukka

tiistai 14. helmikuuta 2012

keskiviikko 8. helmikuuta 2012

Koru


Kirpparilta useampi viikko sitten löytyi söpö koru, tuohi kenkä. Takana lukee Made in Finland ja numero sarjakin löytyy, mutta tarkempikaan tarkastelu ei saa selvyyttä niihin. Numerot menevät noiden viivojen eli tuohien päältä ja tekevät ne epäselviksi. Lyhyt hopea ketjukin oli mukana, mutta vaihdoin sen pidempään. Koru maksoi 4€, sopuhintaan pääsi ihanainen koru uuteen kotiin.

Villasukka

maanantai 6. helmikuuta 2012

Ikuisesti sinun

Kuva otettu Ylen sivuilta.

Dokumentti Ikuisesti sinun tuli 9.1 Yleltä. Mia Halmeen ohjaama dokumentti kertoi kolme eri tarinaa huostaanotetuista lapsista. Tämä upea dokumentti kosketti erittäin syvältä ja vahvasti. Katsoimme sen päivää ennen sossu käyntiä. Mieheni pohti ennen katselua, että pystymmekö me juuri sillä hetkellä sitä katsomaan. Pystyimme, silmät märkinä. Harmi ettei sitä pysty enää Yleltä katsomaan. Toivottavasti näyttäisivät sen pian uudelleen.
Oletko sinä nähnyt tämän?
 
Villasukka

sunnuntai 5. helmikuuta 2012

Naisen logiikkaa




Naisen logiikkaa: näin käski mieheni kirjoittamaan otsikoksi, koska näissä kuvissa ei ole mitään logiikkaa keskenään. Juu, ja nyt se laulaa korvani vieressä: Tahdotko mut tosiaan, suhteeseen vakavaan....Täällä taitaa viirata jollain muullakin päässään, kuin kuume pöllyssä olevalla.
 
Joten mukavaa ja jännittävää sunnuntain jatkoa.
Villasukka

lauantai 4. helmikuuta 2012

Väriterapiaa




Kokeillaan jos tähän tautiin auttaisi väriterapia. Hömppäromaaneja, sisustuslehtiä, kuppi kuumaa, ihania tulppaaneja ja lämmin viltti. Sellainen on Villasukan viileä lauantai.

Villasukka

perjantai 3. helmikuuta 2012

Kaupunkilaiset ja metsäläiset


Meillä asuu tätä nykyä keskikerroksessa Kaupunkilaiset ja yläkerroksessa Metsäläiset. Ihanat Kanelimaan julisteet :). 
Tänä päivänä, kun olen varannut itselleni tittelin Kerrospukeutumisen Prinsessa, niin täytyypä todeta, että eilen listalleni pääsivät myös villa hansikkaat. Katsotaan taas tunnin tai kahden päästä kun kuume laittaa taas volyymit kaakkoon, mitä uutta puettavaa prinsessalla tänään on. 

P.S Tervetuloa uudet lukijat. Vaikka täällä viime päivät onkin valitettu kurjaakin kurjempaa elo-oloa niin ei täällä aina sentään murista. 


Villasukka

torstai 2. helmikuuta 2012

Troppeja




Tropit saatu tohtorilta, joten paraneminen saisi sitten pikku hiljaa alkaa häämöttämään. Viime yönä valvoin kolmeen asti tuskan hiessä, iho tulikuumana. Kyllä se aurinko sinne risukasaankin vielä paistaa. Melkoinen tauti sanon minä.

Villasukka

keskiviikko 1. helmikuuta 2012

Arvaa kuka

Vastaus: Napajäätikölla asustava Villasukka
Pipo ja huppu päässä, kaksi peittoa päällekkäin ja kahdet villasukat päällekkäin. Ja kyllä, olen huomenna varaamassa itselleni lääkäri aikaa.
Villasukka