torstai 29. maaliskuuta 2012

...Mietin kuinka ihania ihmisiä täältä netin ihmeellisestä maailmasta löytyykään. Muutaman viikon aikana olen saanut ihania sähköposteja lukijoilta. Ollaan saatu mielenkiintoisia ja tärkeitä keskusteluja aikaan.
...Kävimme eilen teatterissa ja voi kuinka nautinkaan siitä.
...Päiväunet ovat tulleet tärkeiksi viime viikkojen aikana. En ole ennen harrastanut niitä. 
...Viikonloppuna juhlitaan, mukavaa. Uudet vaatteet ja kengätkin oikein hankittu.
...Miehenikin jää pian talvilomalle. Ihanaa. Itselläni ei vielä ole, kuukauden päästä vasta. Vaikka olemme olleet 10 vuotta yhdessä, ovat työmme aina olleet säännöllisen epäsäännölliset. Monen on vaikea ymmärtää sitä, että vaikka olemme olleet pitkään yhdessä, ne hetket jotka todella vietämme yhdessä, on niin tärkeitä ja sen haluaa viettää toisen kanssa. Meillä ei ole kertaakaan tämän 10 vuoden aikana ollut pidempää lomaa yhdessä kuin viime kesänä 1,5 viikkoa. Tämä uusi säännöllinen työni vie lisää aikaa meiltä pois. Olemme nyt täysin eri vuoroissa. Jos jonain päivänä meillä olisi molemmilla säännölliset työt, se olisi luksusta. 

Villasukka

sunnuntai 25. maaliskuuta 2012

Jemma


Monen vuoden kadotuksen jälkeen löysin ihanat Kotiliesi lehdet kotoa paikasta nimeltä JEMMA. Pikapikaa ne oli pakko myös kehystää, etteivät taas päätyisi sinne loisto jemmaan. 
Ystäväni on huumori naisia, joten olihan se pakko saada pääsiäis muna, kiitos ihana. Samaiselta ihanuudelta sain kauniita liloja tulppaaneja. 
Ihanaa sunnuntain jatkoa. Narsissit istutin jo ulos purkkeihin.

Villasukka

lauantai 24. maaliskuuta 2012

Anoppi

Anopilla on isot synttäri pirskeet ensi viikolla. Tehtiin hänelle lahja ottamastani kuvasta. Kehykset on 70x100 cm ja kuva 50x70cm. Ajattelin kuvaa heille sängyn yläpuolelle. Kuinka onkaan vaikea valita juuri sitä yhtä ja oikeaa kuvaa. Nyt täytyy alkaa ryhtyä suunnittelemaan kirjekuorta, koska hän halusi lahjansa mahtuvan siihen. Tällä kirjekuorella tulee olemaan kokoa.
Mukavaa viikonlopun jatkoa.
Villasukka

maanantai 19. maaliskuuta 2012

Kovalevy on täynnä


Ihana ystävä osti minulle ylläolevan tyynyn, koska oli nähnyt unta, että toi tätä minulle lahjaksi yllennykseni johdosta, hih. Hänen murumurmeli poikansa lauloi kauniisti laulun jossa laulettiin, että ystävä on kuin VILLASUKKA. Pusuhaleja sinne :).


Olo on kuin puulla päähän lyödyllä. Oma kovalevyni päässäni on ihan piukassa ja pitäisi osata ottaa vastaan sitä valtavaa tietomäärää koko ajan. Pitäisi osata olla armollinen itselleen, ettei kaikkea voi omaksua heti.Milloinkohan sen taidon oppisi ja miten? Tyyny on kyllä niin kovasti tarpeellinen näiden päivien jälkeen jolloin ohimoa kolottaa koko ajan. Kyllä se siitä, hoen itselleni...rauhallisesti...
Pian sanoo sakset riks ja raks niin saan uuden ilmeen. Auttaa se edes vähän tähän pöllähtäneeseen päähän.

Mukavaa alkanutta viikkoa.
Villasukka

lauantai 17. maaliskuuta 2012

Timppa Tsirpan elämää



Eräs frouva löysi minut kirpputorilta. Sinne minut oli yksinäisyyteeni hylätty. Pilkkahintaan minut myytiin, vaivaiset 50 senttiä. Kaapin paikkakin osoitettiin heti taloon saavuttuani. Täällä minä harmaan kaapin päällä tsirputan. Lämmön ja valon lähteenäni toimii kynttilä joka loimuaa useasti vieressäni. Toisella puolella on puita, heppoisilta vain näyttävät (niiden oksille on turha yrittää lennellä). Kovasti ne silti vihertävät. Kuuleman mukaan ovat luumupuun oksia, jotka tuotiin viereeni kun isäntäni luumupuuta viikko sitten leikkasi. Kynttilän toisella puolella näkyy olevan myös muita sukulaisia, peltilaatikon kyljessä. En ole vielä tutustunut heihin. Pikku hiljaa alan kotiutumaan tänne tsirppalandiaan. Nähdään ja kuullaan kaverit.

T: Timppa Tsirppa 

maanantai 12. maaliskuuta 2012

Pöytäliinasta verhot

Amy Butlerit pääsi pöydältä verhoiksi. Viime keväänä ostin kankaan ja ompelin sen silloin  pöytäliinaksi. Nyt taasen kaipasin lilaa ympärille ja sitä oli jo olemassa. Ei muuta kuin nips, naps ja surrur.

Tervetuloa uudet lukijat :).
Villasukka

keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Maailman peihmeimpien lakanoiden julistus


Marimekon ah niin ihanat lakanat. Tämän pehmeämpiä ei tässä torpassa ole ennen nähty. Palkitsin näillä itseni uusien työhaasteiden johdosta. Luulen, että tätä pehmeyttä kaivataan vielä useasti esimies työssä. Onneksi lakanat olivat edes himpun verran alennuksessa.
Tänään on vapaapäivä ja oleellisesti niihin kuuluu ihanat lakanat. Illalla ystäviä ja yhdistetyt 74-vuotis synttärit. 

Villasukka

tiistai 6. maaliskuuta 2012

Uralin takaa

Joulumarkkinoilla tämä suloisuus katsoi silmiini ja sanoi: Vie minut kotiin. Enhän muutakaan voinut. Nallen on tehneet naiset Uralin takana. Mesikämmen maksoi 5€.

Villasukka 

PS. Tervetuloa lämpimästi uudet lukijat Villasukan kotiin :)

lauantai 3. maaliskuuta 2012

Kirppuja

                                            Punainen ja sininen peltipurkki a`5 €
                                                  Sarviksen pikku purkit a`1 €
                                                   Pieni suloinen bambi 1,5€
Pieni karhu tuhkakuppi (oletan) 2€. Ajattelin laittaa siihen sormukset ja muutaman rannekorun.
                      lintu liina (pussissa oli yht. 5 liinaa, mutta tämän takia ostin ne) 1,5€

Meillä on taasen kirpparipöytä itsepalvelukirpparilla. Hupsista, kotiinkin on kannettu tavaraa eikä vaan viety pois. Ainakin kaikki pysyy hyvin balanssissa.

Aurinkoista viikonlopun jatkoa.

Villasukka