sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Hiljaiseloa on saanut blogi nyt viettää. Meille kuuluu hyvää täällä. Koliikki toivottavasti alkaa olemaan jo loppusuoralla. Ilman masuvaivoja pienokaisemme on itse aurinko. Kovaa vauhtia hän kasvaa ja oppii koko ajan uutta. Rakkaus välillämme on sanoin kuvaamattoman suurta. Ristiäisetkin on jo juhlittu ja poika saanut nimen. Valtavasti paperi asioita tämä on teettänyt. Monia virasto tahoja on saanut hoputella. Ihastelijoita riittää, rauhoitimme alku viikot ja kuukaudet pienelle perheellemme ja ihan lähimmille.
Kesti pitkään ennenkuin uskoi, että nyt tämä TODELLA ON TOTTA. Suu on meillä korvissa ja välillä vuodatettu kyyneleitä tästä suuresta onnesta. Kaikki on nyt muuttunut eikä mikään ole entisellään. Vaikka kuinka on suunnitellut tulevaa ja miettinyt vuosien aikana miten kaikki menee. Mikään ei mennyt niinkuin oli ajatellut.Yhtä arvaamatta kaikki tapahtui. Juuri kun sai ajatukset ensimmäistä kertaa taka-alalle, niin niinhän siinä kävi, SE soitto tuli. Ja siitä muutaman viikon kuluttua olimme jo lapsiperhe. Uskomatonta, mutta niin ihanan totta. Luulisi, että kun lapsitiedon saatuaan asiaa huutelisi joka puolella, mutta meille ainakin kävi niin, että suojeluvaisto on niin suurta, ettei asiasta hiiskuttu monille. 
Siitä olen kuitenkin tyytyväinen, että uskalsimme ostaa tavaroita valmiiksi jo vuosia ennen. Kaikki aika lapsitiedon saatuamme lapsen tuloon asti oli erittäin hektistä. Toki meiltä puuttui asioita kuten vaunut, turvakaukalon saimme sukulaisilta, sitterin ystävältämme ja arjessa tarvittavat asiat tottakai puuttuivat kuten tutit, vaipat yms. mutta paljon tarvittavia asioita oli jo olemassa. Paitsi emme olleet ostaneet niin pieniä vaatteita ennakkoon, koska ei uskaltaneet odottaa niin pientä vauvaa tulevaksi. Joten täsmä isku kirpputorillekin oli tehtävä ennen. Olimme molemmat töissä siihen asti kunnes vauva saapui kotiin ja paljon oli asioita järjestettävänä. Kävimme sijaisperheessä tutustumassa muruumme. He olivat aivan upeita ja ihania ihmisiä. Heille täytyy antaa valtavan suuri kiitos kaikesta. 
Tässä kuulumisiamme. Tulen taas kun ehdin.

Villasukka