tiistai 29. maaliskuuta 2011

Kirppis päivän saldoa

 Ihana karkki tuoli. Maalit kyllä sen verran paljon lähteneet, että täytyy miettiä maalaanko jossain vaiheessa uudestaan. Niin söpön värinen, että saman väriseksi saa luvan tulevaisuudessakin jäädä. Keittiöön heti pääsi ruokapöydän tuoliksi .Vanha kahvi purkki jota kauan olen himoinnut. Näissä purkeissa vaan nykyään taivaalliset hinnat, etten ennen ole raaskinut sitä ostaa. Nyt sain tingittyä myyjältä kelpo hintaan.
 Linnut olivat tämän reissun paras kortti löytö. Täytyy kaivella heti kohta kehykset tälle jostain nurkasta niin pääsee seinälle.
 Muitakin kortti löytöjä tein. Vanha arabian purkki pääsi heti kukka purkiksi. 4€ ei paha vanhasta arabiasta.
Ostin vuosia sitten Pentikiltä ystävän lapselle syntymä lahjaksi samanlaisen lautasen. Hän kehui, että siitä on hyvä syöttää pienokaista joten meillekin löytyi nyt sellainen kirpparilta 2.50 € hintaan.
Mies löysi itselleen Jack and Jones nahkavyön ja cd:n.
Huomenna valetaan lattia kylpyhuoneeseen. Remontti etenee vauhdilla. 3 viikon päässä edessä on sitten taas sossu aikakin. Jännä taas kuulla tilanne katsausta. Sairaslomaa jatkettiin taas 5 viikolla. Kortisoni piikki annettiin eilen, käsi on nyt täydessä tulessa.  Toivottavasti silti siitä olisi hyötyäkin, eikä mikään tulehdus iskisi siihen.
Villasukka

8 kommenttia:

 1. Moi!
  Kiva kuulla että remontti etenee vauhdilla. Huomasin että minulla on myös samanlainen kahvipurkki mutta se on sisältä aika huonossa kunnossa mutta olemme pitäneet siellä sisällä muovipussia johon olemme säilytetttävän sisällön laittaneet.
  Toivottavasti edessä oleva sossukäynti on voimia antava ja valoa tuova ja kannustava. Toivottavasti kätesi paranee työkuntoon myös.
  Palaillaan taas.
  E

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihania löytöjä. Minä odottelen kesää, että pääsen "maaseutukirppareille" tuolilöytöjä tekemään. Täällä kaupungissa ei niitä juuri löydy, tai ovat hirveissä hinnoissa.

  Meilläkin on noita Pentikin lastenlautasia. Hyvin toimivat!

  VastaaPoista
 3. Tosi kivoja löytöjä! Iskin silmäni tuohon lapsi ja vene-korttiin, On niinku meijän Osku, joka maanantaina täyttää 5 vuotta.

  Tsemppiä remppaan, kipuun, sossuun..!

  VastaaPoista
 4. Kyllä teidän täytyy ottaa tuo kukkoisa lautanen käyttöön jo pääsiäisenä, se on kiva!!
  Paranemisiin!!

  VastaaPoista
 5. Kaunis tuoli. Olen etsiskellyt itselleni jakkaraa yöpöydäksi, mutten ole vielä löytänyt. Toivottavasti käsi tulee kuntoon pian :)

  VastaaPoista
 6. Tuoli on ihanan värinen. Ja nuo lintukortti. :) Hienoja löytöjä olet tehnyt!

  VastaaPoista
 7. Siis tuo lintukortti, tarkoitin..

  VastaaPoista
 8. E: Toivottavasti tulevasta sossu käynnistä saisi uskoa tulevaan ja positiivista asennetta. Sitä tarvitaan nyt molemmat täällä päässä todella paljon. Mekin laitoimme tuonne purkkiin pussineen päivineen espressoa vaikka purkki olikin sisältä hyvässä kunnossa. Mukavaa viikonloppua :)

  Nonna: Useasti pyytävät tuoleistaan paljon kaupungin kirppareilla. Oi mitä tunnelmaa onkaan maalaiskirppareilla. Kunpa kevät ja kesä olisi jo täällä niin pääsisi penkomaan sinne :)

  Teija: Oskulle paljon 5- vuotis onnitteluja. Kortti on kyllä liikuttavan ihana.

  Paula: Juu vissiin täytyy laittaa suklaamunia lautaseen jo pääsiäisenä.

  Kirjailijatar: Kiitos. Tuoli on ihanan värinen. Monesti kirppareillakin pyytävät kovia hintoja tuoleista. Onneksi joskus tekee hyviä löytöjäkin.

  Netta: Siitä tulee ihana tunne kun löytää jonkun kivan jutun kirpparilta hyvään hintaan. Kiva kun olet täällä taas.

  VastaaPoista