maanantai 30. toukokuuta 2011

VauhdikastaVauhdikasta menoa on ollut joten tännekään en ole laisinkaan ehtinyt mitään rustata. Nyt asia korjattakoon. Viime viikolla oli hetkeksi arjesta irroittautuminen Helsingissä. Oi kunpa olisi ollut enemmän aikaa, mutta työt odottivat viikonloppuna tekijäänsä. Ajan käytimme kyllä täysin hyväksi ja kiertely oli erittäin tehokasta. Kävimme teatterissa katsomassa UIT Ilon kautta revyytä. Se oli hauska ja vatsalihakset sai laittaa töihin. Shoppaillakin ehdimme, kuten kuvista näkyy. Okrasta ostin Marja Myllymäen ihanaa lintu aiheista keramiikkaa. Näitä on nyt sitten meidän pesueessa jo 3kpl erilaista. Laitan myöhemmin kuvaa niistä muistakin. Ombrellinosta löysin ihanissa väreissä olevan sudenkorento purkin. L´occitanelta uutta kasvovoidetta, entinen on jo finaalissa. Edellisen kerran, ostin sieltä tosi rasvaista kasvovoidetta. Tämän pitäisi olla huomattavasti kevyempää. Vielä en ole ehtinyt testata. Hietalahden kirpputorilta löysin Sorsakosken veitsen ja hopeisen Sorsakosken lusikan. Samasta pöydästä löysin ihanat vanhat kehykset. Niihin tarvitaan vain uusi lasi. Kirppisostokset olivat huimat 5€. Samalla pyörähdettiin vielä Hietalahden antiikkihallissa. Kauppatorilla ja Hakaniemen torillakin piipahdimme ja tietysti samalla molemmissa halleissa. Ihana reissu oli ja akut ladattuna jaksaa taas töissä painaa. Ensi kerralla näytän mitä vielä ostin reissulta ja mitä tein niistä :). Kunpa kesällä olisi aikaa mennä takaisin hiukan pidemmäksi aikaa. Voisi mennä mm. Suomenlinnaan. Siitä on kulunut jo muutama vuosi kun viimeksi siellä kävimme.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Ihania juttuja olet jälleen löytänyt :) Ehdinkin jo kaivata myös blogikirjoitteluasi... ;)

  Aurinkoisia kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
 2. Kiireinen viikko siis takana! Muistin vasta nyt kun asiasta kirjoitit, että totta tosiaan, Hietalahtihan on jo auennut. Pitäisikin käydä visiitillä, josko tekisin kivoja löytöjä minäkin... Lämmintä viikon alkua!

  VastaaPoista
 3. Ihastuttava tipi! Minnes sijoitat sen?

  VastaaPoista
 4. Anna: Kiva, että kaipailit :) Ihania kesäpäiviä sinullekin.

  Netta: Siellä oli silloin arkena todella vähän vielä porukkaa. Nyt varmasti alkaa jo mukavasti täyttyä myyjistä. Siellä on kyllä ihana viettää kesäpäivää.

  Nonna: Se tuli samaan paikkaan kuin muutkin kaverinsa. Laitan kuvia siitä kunhan saan aikaiseksi :)

  VastaaPoista