maanantai 6. helmikuuta 2012

Ikuisesti sinun

Kuva otettu Ylen sivuilta.

Dokumentti Ikuisesti sinun tuli 9.1 Yleltä. Mia Halmeen ohjaama dokumentti kertoi kolme eri tarinaa huostaanotetuista lapsista. Tämä upea dokumentti kosketti erittäin syvältä ja vahvasti. Katsoimme sen päivää ennen sossu käyntiä. Mieheni pohti ennen katselua, että pystymmekö me juuri sillä hetkellä sitä katsomaan. Pystyimme, silmät märkinä. Harmi ettei sitä pysty enää Yleltä katsomaan. Toivottavasti näyttäisivät sen pian uudelleen.
Oletko sinä nähnyt tämän?
 
Villasukka

11 kommenttia:

 1. Voi en ole nähnyt, mun piti se katsoa, mutta niinkuin monta kertaa käy tuon tv:n kanssa... unohdin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti se tulisi pian uudelleen TV:stä niin näkisit sen.

   Poista
 2. Moi! Minä näin ja minua tämä ohjelma kyllä liikutti. Tykkäsin siitä kovasti ja suosittelin sitä myös ystävälleni joka toivoo perheeseensä sijaislasta ja on prosessissa nyt sitä kohti.Minua erityisen paljon liikutti ohjelman alku missä kerrottiin paikasta minne lapset aluksi menevät ennen kuin sijoittuvat pysyvämmin. Tykkäsin ohjelmasta siksi että siinä oli toden mukaisia tunnelmapaloja eri paikoista ja monenlaista oli mutta kuitenkaan ohjelmassa ei mässäilty millään lasten taustoista ehkä löytyvillä ikävillä asioilla ja murheella vaan asiat esitettiin aika toteavina sellaisina kuin ne varmaan onkin ilman suurta draamaa.
  E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen samaa mieltä. Se oli mielettömän upeasti toteutettu. Pääsi katsomaan läheltä arkea sekä samalla kuulla avoimesti mitä tuo kuvankin tyttö mielessään mietti.

   Poista
 3. En nähnyt ja kyllä harmittaa. Minulta menee paljon ohjelmia sivu suun, kun en kamalasti seuraa televisiota, enkä varsinkaan ohjelmia. Olen lukenut tästä dokkarista ja haluaisin kyllä kovasti nähdä sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin mies oli huomannut, että se tulee TV:stä ja laittoi sen nauhalle. Toivottavasti se näytetään uudelleen pian.

   Poista
 4. Miulla tuo on nauhalla. Alkua jo katsoinkin ja kyllä se pisti miettimään, miten eri lähtökohdista sitä elämään lähdetään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Se kyllä koskettaa syvältä asti.

   Poista
 5. Joo hieno dokkari vaikeasta aiheesta. Kaiken kipuilun keskellä toivoa on..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli todella upeasti tehty. Se oli niin aitoa kaikki, ei mitään teeskentelyä eikä väkisin tehtyä.

   Poista
 6. Kävin elokuvissa katsomassa tämän kun opiskelujen puitteissa pääsi vielä ilmaiseksi, mutta katsoin tv:stäkin uusintana. Ei voi kun yhtyä näihin kommentteihin, mitä tuolla edellä jo sanottiin.

  VastaaPoista