torstai 29. maaliskuuta 2012

...Mietin kuinka ihania ihmisiä täältä netin ihmeellisestä maailmasta löytyykään. Muutaman viikon aikana olen saanut ihania sähköposteja lukijoilta. Ollaan saatu mielenkiintoisia ja tärkeitä keskusteluja aikaan.
...Kävimme eilen teatterissa ja voi kuinka nautinkaan siitä.
...Päiväunet ovat tulleet tärkeiksi viime viikkojen aikana. En ole ennen harrastanut niitä. 
...Viikonloppuna juhlitaan, mukavaa. Uudet vaatteet ja kengätkin oikein hankittu.
...Miehenikin jää pian talvilomalle. Ihanaa. Itselläni ei vielä ole, kuukauden päästä vasta. Vaikka olemme olleet 10 vuotta yhdessä, ovat työmme aina olleet säännöllisen epäsäännölliset. Monen on vaikea ymmärtää sitä, että vaikka olemme olleet pitkään yhdessä, ne hetket jotka todella vietämme yhdessä, on niin tärkeitä ja sen haluaa viettää toisen kanssa. Meillä ei ole kertaakaan tämän 10 vuoden aikana ollut pidempää lomaa yhdessä kuin viime kesänä 1,5 viikkoa. Tämä uusi säännöllinen työni vie lisää aikaa meiltä pois. Olemme nyt täysin eri vuoroissa. Jos jonain päivänä meillä olisi molemmilla säännölliset työt, se olisi luksusta. 

Villasukka

10 kommenttia:

 1. Yhteinen aika miehen kanssa... mitenköhän sitä järjestäisi? Meillä on ihan sama juttu siis, miehellä ei juurikaan ole lomia ollut tai jos on niin eri aikaan kuin mulla. Muutenkin se kahdenkeskinen aika on kortilla :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aihe tuntuu monille tutulta. Ihanaa kun on nyt saanut yhteistä aikaa rutkasti :) Meillä on vaikea järjestää sitä töiden takia. Näemme toisiamme puolen yön aikaan n. puoli tuntia päivässä ,koska odotan hereillä häntä töistä kotiin. Ja kerran viikossa tästä eteenpäin on 1 vapaapäivä yhdessä. Se on luksusta se :)

   Poista
 2. Täällä kans yhteisiä lomia ei juuri olla pidetty. Ensi kesänä olisi eka kerran miehellä kuukauden loma. Tuntuu ihan epätodelliselle.
  Mukavia juhlia viikonlopulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juhlat oli ihanat. Ihanaa, että olette saaneet järjesteltyä yhteisen pitkän loman :)

   Poista
 3. Olen jättänyt sinulle tunnustuksen blogiini!

  VastaaPoista
 4. Lomat onneksi pystymme pääsääntöisesti järjestämään samanaikaisesti, muulloin yhteinen aika on usein vähissä. Jätämme toisillemme pieniä kirjeitä keittiön pöydälle, tekstailemme ja soittelemme päivän mittaan... Sitten kun yhteinen vapaapäivä, on mukava puuhastella yhdessä tai järjestää jotain pientä "extraa"... Pysyy suhdekin tuoreena - vielä 11 vuoden jälkeen... :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kirjeet on kyllä ihania. Pitäisi alkaa jättämään toiselle viestejä :). Kyllä mekin soitamme pika puheluja työpäiviemme aikana, mutta vain jos on oikeasti tärkeää asiaa. Jos meillä on 2 yhteistä vapaapäivää (sanoisin n.3-4kk välein) järjestämme jotain mukavaa tekemistä. Tosiaan niinkuin ylempänä kirjoitin me tapaamme toisiamme päivittäin puolen yön aikaan n. puoli tuntia hereillä. Mutta tälle ei voi mitään tällä hetkellä.

   Poista
 5. Uteliaisuus uutta työtäsi kohtaan vain kasvaa... mitä ilmeisemmin johtamishommia, mut olisi kiva kuulla lisää ;)

  Munkin elämässä on uusia tuulia tulossa.. Täytys blogia ehtiä päivittämään taas aktiivisemmin, mut Afrikka-valmistelut ja oppari pitää kiireisenä. Onneksi saa aina viettää hetken tuokioita ihanan blogisi äärellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana. Arvaat varmasti oikein mihin hommiin olen siirtynyt. Ihanaa vihdoin reissusi järjestyy :)

   Poista