lauantai 26. kesäkuuta 2010

Kirppislöytöjä

Tässäpä näitä löytöjä Ahvenanmaalta. Aivan kaikki ei vielä ollut tässä ;).Edullisesti löydettiin kyllä kaikki. Kaikkien kuvien tavarat yhteensä alle 40€, ei huono vai mitä? Vanhoja arabian lautasia ostelen arkikäyttöön meille. Myin kaikki teema lautaset pois, ja nyt siis keräyksen alla vanhat arabian lautaset, jokaisen niistä on must olla erilainen. Niissä vaan on sellaista ihanaa tunnelmaa, arjen pieniin hetkiin. Aterimia löydettiin kasa myös. Anni Polvan vanhoja Tiina kirjoja olen keräillyt kirppareilta jos edullisesti olen löytänyt. Nyt mies löysi 4 kirjaa a`0,50€. Koskakohan ehtisin vain lukemaan niitä hmm...Ihanan herkkä lapsi taulukin löytyi yläkerran aulaan. Vanha kannu oli muodoiltaan mitä ihanin.Kaunis, pieni metalli tarjotin lapsen kotileikkeihin :) Ja uuden karhea PO.P 86cm talvipuku ja lakki yhteensä 6€. Ihanaa oli tehdä hienoja löytöjä.
Juhannuksen jatkoa kaikille. Nauttikaa ja rentoutukaa, niin minäkin teen täällä rakkaiden kanssa.
Villasukka

2 kommenttia:

  1. Hyviä löytöjä! Riihimäki-tölkki on ihana. Ja nuo aterimet, ylärivissä olevat ovat juuri samanlaisia joita oli meidän mummolassa. :) Nyt osa niistä on minulla ja osa lapsuudenkotona.

    VastaaPoista
  2. Malla: Riihimäen tölkit on ihania, niitä ei voi koskaan olla liikaa. Harvemmin vaan enää löytää kunnossa olevia kansia niihin. Meilläkin lapsuuden kodissa on tuollaisia haarukoita. Nyt vasta olen alkanut arvostamaan niitä. Olisi kiva tietää kuka on ne suunnitellut/mitä sarjaa ovat. Noi haarukat ovat ihanan teräviä ja hyviä käteen. Niitä on kyllä olemassa myös tylpemmillä terillä, tykkään niistä terävistä.

    VastaaPoista