keskiviikko 17. elokuuta 2011

Kiirusta pitääTöitä takana pari viikkoa ja tuntuu ettei millekään muulle jää aikaa. Rättipoikkiväsynyt olo. To do lista vaan kasvaa. Pahpih ja puh. Vali vali. Kaikesta huolimatta olen ehtinyt jo syksyn ensimmäisen omppupiirakan tehdä ja ihailla miehen kasvattamaa VALTAVAA kesäkurpitsaa. Koko ajan niistä tulee suurempia. Vieläkin satoa piisaa.
Saunan laudatkin ovat valmistuneet, perjantaina ne haetaan höylättäväksi. Kylppärin ovi saapuu tänään VIHDOINKIN 12 viikon odotuksen jälkeen. Nyt leipomaan saaristolaislimppua.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Samat sanat olotilasta, ja vasta viikko takana. Tuntuu, että voisin kotiin tultua kömpiä suoraan nukkumaan...
  Mahtava kesäkurpitsa! Meillä jostain syystä kurpitsat ovat kellastuneet sitä mukaan kun vähän ovat kasvaneet. Ja omppuja en ole uskaltanut maistaa...

  VastaaPoista
 2. Olethan sinä sitten saanut aikaiseksi vaikka mitä. Tuo kesäkurpitsa on ihan mielettömän kokoinen, vau!

  VastaaPoista
 3. Reippaana olet ollut! Syksy on aina tällaista: kiirettä, uutta...
  Minä vien kurpitsoja työkavereille, kun kotona kurpitsaruoat alkavat jo tökkiä.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Peppi: Juu olo on kyllä tosi uuvuttava, koskakohan sitä pääsee taas rytmiin kiinni? Miksiköhän teidän kesäkurpitsat eivät ole voineet hyvin?

  Paula: Sitäpä itseään juuri :)

  Kirjailijatar: Kiitos tsempityksistä. Sitä tarvitaan nyt :)

  Anonyymi: Kiitos kovasti kauniista sanoistasi :)

  Annika: Itselläni kiire ahdistaa. Mutta kyllä se kohta varmasti helpottaa. Itselläni ei vielä kurpitsat tule korvista ulos. Katsotaan koska se vaihe tulee. Sitten ei varmasti hetkeen tule mieleen syödä sitä :).

  VastaaPoista