sunnuntai 21. elokuuta 2011

Tilpehööriä kylpyhuoneeseen


Tulevaan kylpyhuoneeseen tulee myös pyykinpesukone. Kauan aikaa sitten löysin kirpputorilta pyykkilaudan jonka ajattelin laittaa pyykkikoneen yläpuolelle seinälle roikkumaan. Mies ehti jo ehdottaa, että laitetaan pyykkikone myyntiin ja pestään pyykit vanhaan malliin. Jakkara on myös löytö kirpparilta. Sen ajattelin laittaa pyykkikoneen viereen johon voi sitten nostaa vaikka pyykkikorin. Näin aluksi ajattelin etten edes maalaisi jakkaraa puunaan sen vaan puhtaaksi.

Villasukka

4 kommenttia:

 1. Kannatan siun ajatusta!!

  Miehesi ajatuksessa arveluttaa se, että kumpi pesee pyykit ;)

  Sopivat hyvin yhteen ja tulevaan kylppäriin nuo esineet!

  VastaaPoista
 2. Pyykkikone on kyllä se kodinkoneista, joista viimeisenä luopuisin. Luulen...tiskaaminenkin on minusta ihan kivaa, mutta pyykkien peseminen olisi liian extremeä. Tai voisihan se joskus olla kivaa, mutta että aina.

  VastaaPoista
 3. Hih, minullakin on ollut jo muutaman vuoden pyykkilauta odottamassa kodinhoitohuoneen valmistumista (kuuluu 10-vuotissuunnitelmaan...).
  Nättejä ovat, molemmat!

  VastaaPoista
 4. Peppi: Se on kyllä sitten semmoinen juttu, että se ketä ehdottaa tuollaista tekee myös itse sen, eli mies pyykinpesuun ;).

  Kirjailijatar: En todellakaan voisi kuvitella siirtyvämme noin alkeellisiin muotoihin, tuskan hiki tulee jo ajatellessakin :)

  Paula: Kiitos :)

  VastaaPoista