lauantai 17. syyskuuta 2011

Sieniä ja hortensioitaMokkula sanoi riks, raks ja poks viikko sitten, siinä syy hiljaisuuteeni. Nyt on uusi ja vihdoin pääsin internetin ihmeelliseen maailmaan takaisin :). Sieniä täällä ollaan kuivateltu kuivurissa. Ensimmäisessä (kaaos) kuvassa kantsut odottavat puhdistusta ja kuivuriin pääsyä. Syyshortensiat ovat äidiltä. Ne ovat niin kauniita juuri nyt. Pakko oli istuttaa tänä vuonna omallekin pihalle oma puska, josko siitä jonain päivänä kasvaisi yhtä upea kuin äidillä. Syysmyrskyjä ollaan täällä myös pidelty, välillä peläten että peltikatto lähtee lentoon tuulen mukana. Sen verran on paukkunut yläkerrassa ;). Nyt on taas hetkeksi parempi ilma niin päästään ulkohommiin. Vihdoinkin on 3 päivän miehen kanssa yhteinen vapaa. Mukavaa viikonlopun jatkoa kaikille.

Villasukka

4 kommenttia:

 1. Ihania yhteisiä vapaita teille!

  VastaaPoista
 2. Voi, kun saisi hortensioita omaankin maljakkoon.
  Meillä on kasvamassa neljä pensasta, mutta vielä ei niistä ole ihailtavaksi sisälle asti.

  Hyvää viikonloppua myös Sinulle!

  VastaaPoista
 3. Miekin haluaisin hortensian meijän pihalle. Niissä on tosi kauniit kukat näin syksyisin. Vanhemmillani pensas on kasvanut puumaiseksi ja on tosi kaunis.

  VastaaPoista
 4. Maikki, Kesäkukka ja Peppi: Meillä on vain 1 hortensia pihalla. Tällä hetkellä ne on niin kauniissa väreissä. Myös minun vanhemmillani hortensiat ovat kuin puita, niinkuin Peppikin kirjoitti.

  VastaaPoista