lauantai 15. lokakuuta 2011

Äiti lapsi
Tämä mielettömän kaunis maalaus saapui Liivialta. Voi kuinka ihanasti se oli pakattukin, silkkipapereihin ja itse tehtyyn kirjekuoreen, kaunis korttikin mukana. Maalaus pääsi heti kirpputorilta löytyneisiin kultaisiin kehyksiin. Silkkipaperin jonka laitoin maalauksen taakse löytyi toisista kehyksistä. Siitä tuli täydellinen. Se nakutettiin samana iltana seinään sängyn viereen. Se tuntuu siltä kuin se olisi aina kuulunut tuohon toisen taulun vierelle.
Kiitos sinulle  Liivia.

Villasukka

6 kommenttia:

 1. Pääsi selvästi hyvään kotiin:) Kiitos sinulle:)

  VastaaPoista
 2. Kaunis!
  Kehykset mätsää kuvaan tosi hyvin. Niin erilainen tyyli, mutta kuitenkin sopiva.

  VastaaPoista
 3. Olen aina ihastellut noita Liivian teoksia, varsinkin nämä naisfiguurit ovat niin kauniita!

  VastaaPoista
 4. Liivia: Se on täydellinen. Kiitos :)

  Peppi: Sitä juuri hain kehyksillä. Maalaus on ihan erilainen, mutta sopivat toisilleen täydellisesti. Maalaus on tehty luonnonvalkoiselle vähän kermaan taittavalle paperille. Sopii siis hyvin.

  Annika: Niin minullekin on käynyt. Mutta nyt ehtisin saada omakseni tuon upean maalauksen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana taulu. Ja kaunis blogi, niin valtavan kotoisa! Ajauduin sivuillesi Adoptiomatka-blogin kautta. Luinkin sitten kaikki tekstisi lähes "yhteen syssyyn". Voimia odotukseenne! Odotus todellakin vielä palkitaan! Minunkin vastaava odotukseni on palkittu suhteellisen hiljattain. Jos haluat vaihtaa ajatuksia tämän asian tiimoilta, voin ottaa yhteyttä emailiin. Kauniita syyspäiviä!

  VastaaPoista
 6. Anonyymi: Voi kiitos paljon kauniista sanoistasi :). (Täällä punastellaan nyt kovasti). Olisi mukava vaihtaa ajatuksia kanssasi. Laita ihmeessä s-postia osoitteeseen villasukka82@gmail.com

  VastaaPoista