tiistai 25. lokakuuta 2011

Teippaamaan

Täältä blogistaniasta löysin tieni teippien ihmeelliseen maailmaan. Yhdestäkään askartelukaupasta näitä washi teippejä en löytänyt. Internet on tässäkin asiassa auttanut. Tilasin teippitarhasta japanilaisia masking teippejä. Nyt on jääkaapin ja pakastimen ovet täynnä kortteja ja teippejä :).
Mukavaa tiistai iltaa. Itse lähden nyt kuppaukseen, keväällä kävin ensimmäisen kerran.  Migreeniin siitä oli suuri apu, nyt kohtauksia on alkanut taas esiintyä.

Villasukka

6 kommenttia:

 1. Arvaas kuka myös laittoi tänään tilauksen Teippitarhaan! Kohta teippaillaan täälläkin!

  VastaaPoista
 2. Pitääkin mennä teippitarhaan tutustuun :)

  Kuppaus kuulostaa aika mielenkiintoselta!?

  Teija

  VastaaPoista
 3. Kuppaukseen! Oi sinä rohkea nainen, tai eihän se varmasti satu, en ole tosin koskaan kokeillut. Mutta sehän on pääasia, että se auttaa...päähän.
  Minulla on samanlainen kortti kuin alimmassa kuvassa.

  VastaaPoista
 4. Et arvaa! Juuri eilen laitoin tilauksen Teippitarhaan, jonka löysin toissapäivänä googlettamalla! Ja kaiken lisäksi tilasin täsmälleen tuota samaa punaista!!!

  Kuppaus kuulostaa aika hurjalta.

  VastaaPoista
 5. Oi voi, tuohon mäkin voisin nähdä itseni hurahtavan! Tsemppiä migreenin kanssa, olen kuullut, että kuppaus auttaa ihan tosissaan!

  VastaaPoista
 6. Nonna: Arvatenkin sinä :) :) :). Niillä voi keksiä huisin hienoja juttuja.

  Teija: Kuppaus on kyllä kokeilemisen arvoinen juttu. Ja auttaa takuuvarmasti. Eipä tarvitse taas popsia migreeni tabuja niin taajaan :)

  Kirjailijatar: :) Hieman se nipistää, kun kuppari tekee ihoon koneella viillot. Muuten se ei tunnu ihmeellistä. Mutta hartioissa/niskassa/päässä olo helpottaa nopeasti.

  Netta: Hih. Miten voikaan mennä näin samanaikaisesti :). Ei kuppaus ole laisinkaan hurjaa. Toivottavasti voit hyvin :).

  Maikki: Hurahtanut olen totaalisesti. Juu ei kuppaus todellakaan ole mitään huuhaata. Se auttaa kovasti oloa.

  VastaaPoista