tiistai 29. marraskuuta 2011

String Pocket

Tässä on vielä aarre joka tuotiin Tukholmasta. Kaunista ruotsalaista suunnittelua. Jo vuonna 1949 suunniteltu on tänä päivänäkin kaunista muotokieleltään. Kyllä se kannatti roudata sieltä kainalossa mukanaan, oli huomattavasti edullisempi kuin Suomessa.

Villasukka

8 kommenttia:

 1. Tuollaisesta minäkin olen haaveillut. Paljonko se maksoi Ruotsissa? Täällähän se maksaa 120 euroa ja risat... Täytyy lähteä Stringinhakumatkalle!

  VastaaPoista
 2. Todella kiva! Monessa blogissa oon ihaillut.

  Teija

  VastaaPoista
 3. Kaunis klassikko! Kelpais mullekin :)

  VastaaPoista
 4. Veit sanat ja ajatukset suustani =) Olen itsekkin menossa joulukuun puolessa välissä Tukholmaan juuri tuota komeutta myös hakemaan. Mulla on vähän hankala valita väriä. Tuo sinun on ihan paras, mutta oma Stringini tulisi työhuoneeseen, joten sen täytyy olla joko valkoinen tai sitten harmaa. Jotenki olen kallistunut valkoisen kannalle, koska se vois tula kivasti esille tummanharmaata seinää vasten. No on tässä aikaa vielä pohtia, mutta kaunis se on. Kivaa alkanutta viikkoa sinulle =)

  VastaaPoista
 5. Minä olen aina ihaillut tuota hyllykköä...tai sitten se ihailemani on joku toinen hyvin samanlainen. Mikä keveys ja funtionaalisuus. Se on vaan niin kaunis.

  VastaaPoista
 6. Olette ajan hermolla, tuo hylly on vilahdellut viime aikoina sisustuslehdissä tosi usein. Tyylikkään kevyt ja ajaton.

  VastaaPoista
 7. Kiitos ihanista kommenteistanne.
  Nonna: Suomesta sen köysin hintaan 136€. Tukholmassa sen sai 100€.

  VastaaPoista