lauantai 3. joulukuuta 2011

ValoaLe case de cousin paul valosarja on niin niin Villasukan mieleen. Pimeissä illoissa ei tarvitse kuin vähän kynttilöitä valosarjan seuraksi. Joulukin se tulla jolkottaa, mutta joulun odotus on nyt pahasti kadoksissa. Kadonneen joulun metsästys julistetaan siis alkaneeksi.
Mukavaa viikonloppua.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. No hei, taas jotain mitä minäkin haluan! ja olen oikeasti päättänyt ostaa itselleni joululahjaksi! Ostitko Stockalta? Tai saakohan niitä Hesasta muualta? Mulla ensi lauantaina Hesa-päivä tiedossa ja silloin lähtee. Tulee vaan valinnan vaikeus, väriä vai valkoista... =)

  VastaaPoista
 2. Ihanat!! Tää tahtois kanssa nuo. Vähän erilaiset perinteisiin jouluvaloihin verrattuna.

  VastaaPoista
 3. Ihana tunnelma noissa valoissa =) Minäkin metsästän joulua. No ideoita on sentään jotain mielessä kun vain pääsisi täältä himpuran TYKSistä ja toteuttamaan niitä kotiin. Ei ole joulunjoulua kotona ja kohta se joulu jo onkin. Risuja ajattelin hakea ja jos niihin jotain roikkumaan. Sain adventtikynttilätkin laitettua perjantain. ja nyt kaksi adventtia jo mennyt ohi =) jos edes niitä jouluvaloja sisälle sitten... Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Nonna: Stockalta juu ostin :). En tiedä muuta mistä niitä saisi. Värien valinta teetti itsellekin ongelmia. Äitini oli mukana, joten hän teki loppujen lopuksi valinnan kun itselläni pähkäily kesti liian kauan ;).

  Peppi: On niin totta. Ja ne saa roikkua tossa muutenkin kuin jouluna, ovat niin herkulliset :)

  Suveliina: Voi toivottavasti pääsisit pian kotiin. Jaksamista ja voimia sinne.

  VastaaPoista
 5. Todella kaunis valosarja, poikkeuksellisen upea!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Paula. Niitä on paljon eri värisiä valosarjoja.

  VastaaPoista