perjantai 20. tammikuuta 2012

Muijalle muijaa


Kauan pohtisin tätä Marimekon muijaa meille tykkäänkö, ehkä vai en. Kyllä tykkään ja kovasti tykkäänkin. Mietin kumpi parempi vahatabletit vai vahaliina. Päädyin sitten vahakankaaseen miehen komppauksella. Aikaisemmin ei ole vahaliinaa meillä nähtykään. Mietin passaako musta, sehän passaa valtavan hyvin keittiöömme, jossa on musta kivitaso ja valkoiset kaapit.

Mukavaa viikonloppua. Täällä päässä aiotaan nukkua väsymystä pois, kirppustellaan miehen ehdotuksesta (itsehän tottakai hangottelin valtavasti vastaan ) ja käydään äänestämässä.

Villasukka

10 kommenttia:

 1. Muija on IKITYYLIKÄS kuosi ja kerniliinana mitä mainioin (itse asiassa tabletit on ihan turhakkeita, raivostuttavia läimäreitä, jotka eivät KOSKAAN pysy nätisti paikallaan ja tekevät pöydän pyyhkimisestä yhtä tuskaa...). Tahtoo siis sanoa; HIENO!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Mulla oli vähän takkuamista ostoksen suhteen, mutta olen äärimmäisen tyytyväinen valintaan.

   Poista
 2. Muija on ihan huippu ja sopii vallan mainioisti teidän keittiöön. Itelle olen ajatellu työhuoneeseen siitä verhoa ja juuri mustana, mutta katotaan. Millä on pieni ikkuna työhuoneessa, joten ei tule liian mustaa, kun verhoakaan ei tule suuresti. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Verhona on varmasti myös kiva. Ihania treffejä :)

   Poista
 3. Mä olen täällä kovasti kamppaillut itseni kanssa, että marssinko ostamaan muija-vahakankaan vai en. Nämä ihanat muija-kuvat eivät yhtään helpota kuumettani!

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mulla oli sama homma ja lopputulos oli tämä, veikkaan sulle käyvän samoin

   Poista
 4. Hyvältä näyttää! Täällä pikkumies ehdotteli mulle, että mentäiskö kirppikselle - pakko kai se on lähteä ;D Toivottavasti saat "akut ladattua" viikonlopun aikana!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihana pikkumies :). Ei kutsusta voi millään kieltäytyä. Hirmu kova väsymys täällä. En tiedä millainen määrä unta helpottaisi tähän talviuneen.

   Poista