perjantai 27. tammikuuta 2012

Piirretään


Loisto kirja tämä Sachiko Umoton Piirretään söpöjä eläimiä. Jopa minä osasin piirtää näillä ohjeilla pandan (mieskin on innostunut piirtämään näitä söpöjä eläimiä, tähän täytyy sanoa, että ohhoh ja vau). Kotoa löytyy myös samaan sarjaan kuuluva Piirretään iloisia ihmisiä kirja.
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua.


Villasukka

5 kommenttia:

 1. Kiitos vinkistä, vaikuttaa kivalta kirjalta!

  VastaaPoista
 2. Näyttääpä kivalta kirjalta! Ihania hahmoja!

  Vihdoinkin jotain on tapahtunut ja pääsen kommentoimaaan tänne. Iso voimarutistus odotukseennne! Ei oikein löydy sanoja,joita sanoa. Odottaminen on niiiin odottamista ja kun edes tietäis deadlinen, mutta kun ei. Mie joskus lainasin tuon adoptiomatka kirjan, ja en sitten pystynytkään lukemaan sitä. Meillä odotus ei aikanaan helpoimman kaavan mukaan mennyt, kirja toi niin paljon isoja tunteita mukanaan, etten vaan voinutkaan lukea. Jaksuja teille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noita minäkin katselin kirjakaupassa. Olisivat mainio lahjavinkki myös...

   Mukavaa, ihanaa, leppoisaa viikonloppua!

   Poista
  2. Peppi: Kiitos rutistuksista. Miehenikään ei ole pystynyt sitä lukemaan. Harmi ettet ole pystynyt kommentoimaan. Toivottavasti tästä eteenpäin pystyt.

   Nonna: Täällä ollaan sairasteltu koko viikonloppu, eikä parantumista vielä ole näkyvissä. Lahjaksi varmasti myös mainiot.

   Poista