sunnuntai 17. kesäkuuta 2012

Kuulumisia

Hiljaiseloa on saanut blogi nyt viettää. Meille kuuluu hyvää täällä. Koliikki toivottavasti alkaa olemaan jo loppusuoralla. Ilman masuvaivoja pienokaisemme on itse aurinko. Kovaa vauhtia hän kasvaa ja oppii koko ajan uutta. Rakkaus välillämme on sanoin kuvaamattoman suurta. Ristiäisetkin on jo juhlittu ja poika saanut nimen. Valtavasti paperi asioita tämä on teettänyt. Monia virasto tahoja on saanut hoputella. Ihastelijoita riittää, rauhoitimme alku viikot ja kuukaudet pienelle perheellemme ja ihan lähimmille.
Kesti pitkään ennenkuin uskoi, että nyt tämä TODELLA ON TOTTA. Suu on meillä korvissa ja välillä vuodatettu kyyneleitä tästä suuresta onnesta. Kaikki on nyt muuttunut eikä mikään ole entisellään. Vaikka kuinka on suunnitellut tulevaa ja miettinyt vuosien aikana miten kaikki menee. Mikään ei mennyt niinkuin oli ajatellut.Yhtä arvaamatta kaikki tapahtui. Juuri kun sai ajatukset ensimmäistä kertaa taka-alalle, niin niinhän siinä kävi, SE soitto tuli. Ja siitä muutaman viikon kuluttua olimme jo lapsiperhe. Uskomatonta, mutta niin ihanan totta. Luulisi, että kun lapsitiedon saatuaan asiaa huutelisi joka puolella, mutta meille ainakin kävi niin, että suojeluvaisto on niin suurta, ettei asiasta hiiskuttu monille. 
Siitä olen kuitenkin tyytyväinen, että uskalsimme ostaa tavaroita valmiiksi jo vuosia ennen. Kaikki aika lapsitiedon saatuamme lapsen tuloon asti oli erittäin hektistä. Toki meiltä puuttui asioita kuten vaunut, turvakaukalon saimme sukulaisilta, sitterin ystävältämme ja arjessa tarvittavat asiat tottakai puuttuivat kuten tutit, vaipat yms. mutta paljon tarvittavia asioita oli jo olemassa. Paitsi emme olleet ostaneet niin pieniä vaatteita ennakkoon, koska ei uskaltaneet odottaa niin pientä vauvaa tulevaksi. Joten täsmä isku kirpputorillekin oli tehtävä ennen. Olimme molemmat töissä siihen asti kunnes vauva saapui kotiin ja paljon oli asioita järjestettävänä. Kävimme sijaisperheessä tutustumassa muruumme. He olivat aivan upeita ja ihania ihmisiä. Heille täytyy antaa valtavan suuri kiitos kaikesta. 
Tässä kuulumisiamme. Tulen taas kun ehdin.

Villasukka

23 kommenttia:

 1. Ihana kuulla kuulumistanne. Kuullostaa ihanalta. Nyt vain nautitte perheilystä ja pienestä nyytistänne. On se vain niin ihanaa. Minä sain viime yönä tekstaria, että meidän neiti oli saanut uuden serkkupojan. Nyt odotellaan koska päästään häntä tapaamaan. Kivaa viikkoa teille ja hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kirjoittelu on ihan totaalisen hidastunutta. Aika menee ja viilettää nyt niin nopeasti ettei pysy itse perässä.

   Poista
 2. Mietinkin jo, että mitä teille mahtaa kuulua. Hienoa, että kaikki on koliikkia lukuunottamatta mennyt hyvin. Nauttikaa pienestänne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Täällä on nautittu niin paljon, ettei ehdi päivittää blogiakaan enää. Jospa saisin itseäni niskasta pian kiinni ja alkaisin kirjoittaa useammin.

   Poista
 3. voi ihanuus - niin pieni ja niin teidän :) kiva kun laittelit kuulumisia jälleen. Aina niitä odottelen!

  VastaaPoista
 4. Olipa ihanaa kuulla teistä....
  E

  VastaaPoista
 5. Ihana kuulla, että siellä kaikki hyvin. Kirjoitellaan taas paremmin emailina. Aurinkoisia kesäpäiviä murunne kanssa!
  M

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Juu kirjoitellaan pian kuulumisia. Ihanaa kesän jatkoa sinne teillekin :).

   Poista
 6. Mukavia kuulumisia :) Teillä on viralliset asiatkin hoituneet suht nopeasti, kun olette jo päässeet ristiäisetkin viettämään. Hyvä juttu!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viranomaisten kanssa sitä on saatu odottaa odottaa ja odottaa, taistella ja hoputtaa. Valitettavasti viranomaisilla on kovin vähän tietotaitoa miten asiat kuuluu hoitaa.

   Poista
 7. Oon edelleen niin onnellinen teidän puolestanne :) Mukavaa, että ennätät välillä kertoilemaan kuulumisianne, niitä on kiva odottaa ja vielä ihanampaa lukea. Leppoisia kesäpäiviä <3

  VastaaPoista
 8. ps. kun ennätät, käypä kurkkaamassa blogiani, siellä on jotain sinullekin ;)

  VastaaPoista
 9. Voi että, onnea!!! Minä vasta nyt bongasin koko vauvauutisen, kun olen ollut niin kiireinen, anteeksi :( Olen niin iloinen puolestanne, ihana uutinen! Voikaa hyvin, kaikki te :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana :) Niin se elämä muuttuu hetkessä totaalisesti. Maailman onnellisimpia ollaan, että tällainen onni on meidät kohdannut.

   Poista
 10. Hei kuule, olisi postia sinulle. Saisinko osoitteesi sähköpostiini?

  VastaaPoista
 11. Voi miten kylmiä väreitä nostattava kertomus tämä. Oon niin onnellinen teidän puolesta! <3

  (Ja saanko udella, että mitkä vaunut lopulta valitsitte? Vaikka se on niin maallista kaiken tämän rinnalla. Muistan, että joskus kyselit niistä?)

  VastaaPoista
 12. Kiitos ihanainen. Meille tuli lopulta Hartanin vaunut. Ystävät kovasti kehuivat niitä. Ovat ainut vaunu merkki jotka tehdään alusta loppuun Euroopassa. Ne ovat saksalaiset. Ja käytössä ovat osoittautuneet tosi hyviksi. Meillä kun on iso pituusero miehen kanssa, niin olivat loisto valinta meille, ja niitä on tosi hyvä ja kevyt työntää. Jouduttiin kyllä valitsemaan vain muutamasta väri vaihtoehdosta, koska ei voitu jäädä odottamaan paria kuukautta, että olisivat tulleet suoraan tehtaalta.

  VastaaPoista
 13. Onnea ihan valtavasti♥♥♥♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan: Kiitos ihanainen <3

   Poista