tiistai 17. heinäkuuta 2012

Postia
Sain postia ihanaiselta Käpälämäen homsantuulta . Se oli paketoitu niin kauniisti tapettitalon tapettiin, ettei hennonnut melkein edes pakettia avata. Ja mitä se sisälsikään: hänen tekemänsä satakielen, se on niin upea. Kauniit kahykset sen on saatava pian. Lisäksi siellä oli sydämin täytetty kirja, Kerstin Thorvallin Äidin pikkuinen vuodelta 1966. Eilen sitä aloin jo lukemaan pikku ukon nukkuessa tee kupposen äärellä niinkuin viestissä kehoitettiin tekemään :). Voi tätä liikutuksen määrää: Olet ihana Käpälämäen Homsantuu. Kiitos!

Blogia en ole ehtinyt/jaksanut päivitellä. Joko jatkan samalla hitaudella tai mietin myös, että josko tämän sulkisi kokonaan pois. En haluaisi stressata, että blogi pölyttyy kun en kirjoita tänne mitään. Mietin rauhassa mitä teen ja annan ajan kulua. Ehkä inspiroidun kovasti ja jatkan niinkuin ennenkin.  

Villasukka

12 kommenttia:

 1. Toivottavasti et sentään kokonaan häviä. Blogiasi ja kuulumisiasi on kiva lukea. Tauko on aina paikallaa ja itselläkin on välillä pitkäkin väli postauksissa. Mutta ei kai tuo haittaa. Rennosti vaan. Se on kuitenkin vain blogi =) Ja teillä on nyt niin ihania hetkiä siellä meneillään, että kyllä blogeilu voi odottaa =)

  VastaaPoista
 2. Oi, mikä posti! Toivottavasti et kokonaan sulje pois - on niin mukava aina silloin tällöin edes kuulla sinusta! Ihanaa kesän jatkoa teille!

  VastaaPoista
 3. Toipas posti sinulle mukavan paketin :)

  Jatka vaan blogia, täällä aina odotellaan uusia kirjoituksia, mutta edes postaus silloin tällöin riittää :)

  VastaaPoista
 4. Kaunis herkkä työ <3
  Luin päivityksiäsi taaksepäin, voi ihanuus sentään ♥ Lämpimät onnittelut elämänne uuteen vaiheeseen, ihoni meni kananlihalle.
  Odotuksiin, toiveisiin ja haaveisiimme vastataan, ihana!
  Kaikkea kaunista ja hyvää koko perheelle!

  VastaaPoista
 5. Innoissani kommentoin ihaniin vauva-uutisiin etten ehtinyt mainita blogista :) Olisi kiva jos jatkaisit omaan hyvään vauhtiisi. Itsellänikin on ollut hieman ajallisesti haastetta blogin ylläpitämiseen, mutta kiva hengähdystauko arjesta tilanteen tullen :)

  VastaaPoista
 6. Voi, älä vain lopeta blogiasi :) Älä stressaa kirjoittamisesta, kirjoitat kun ehdit ja siltä tuntuu... Mä ainakin jaksan odottaa sun tekstejä ja kuvia. Voimia ja iloa kesäpäiviinne!

  p.s. Mun alkuvuodelle suunniteltu vaihto toteutuu hieman toisessa muotoa, mutta toteutuu. Blogin päivitys on taas siis reissun osalta alkanut ;)

  VastaaPoista
 7. Minustakin olisi joskus mielenkiintoista lukea vaiheistanne pienen lapsen perheenä.

  VastaaPoista
 8. Kiva, että ilahduit :)
  Anna kuulua itsestäsi silloin tällöin, mutta ei paineita - kyllä me täällä pysytään!

  VastaaPoista
 9. Tulet taas sitten kun ehdit.Mä pidän kans aina välillä taukoa blogista kun yksinkertaisesti ei millään ehdi päivittämään.
  Ihanan lahjan olet saanut.
  Voimia koliikki aikaan♥

  VastaaPoista
 10. Kukkuluuruu! Toivottavasti teillä voidaan siellä hyvin <3

  VastaaPoista
 11. Nyt myöskin lapsen saaneena ymmärrän mahdollisen haluttomuutesi jatkaa blogin kirjoittamista. Elämä vie ja lasta on suojeltava.

  Kaikkea hyvää teille, toivottavasti joskus vielä kuullaan <3

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikista ihanista kommenteistanne. Kyllä täältä pölyttyneestä blogista yritetään vielä nousta uuteen kukoistukseen :).

  VastaaPoista