sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Joulu


Kiitos kaikista yhteydenotoista. Meillä voidaan hyvin. Arki rullaa vauhdilla eteenpäin. Nyt on kuitenkin aika pysähtyä nauttimaan pikku murumme ensimmäistä joulua. Viimeisiä askareita vielä tehdään tänään jotta saamme huomenna nauttia yhteisestä ajasta. 

Ihanaa joulun aikaa.

Villasukka

10 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, toivottavasti teidänkin joulunne oli rentouttava ja ihana.

   Poista
 2. Ihanaa joulunaikaa teille kaikille. E

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Toivottavasti joulunne oli ihana.

   Poista
 3. Oikein ihanaa joulua koko perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :). Toivottavasti nautit joulun ajasta. Nopeasti nämä päivät vain viilettivät ja paluu arkeen alkaa.

   Poista
 4. Kiva kuulla, että teillä voidaan hyvin! Ihanaa joulun aikaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän kirjoittaa vast edes vähän nopeammalla tahdilla. Viimeisestä on jo aikaa monta kuukautta.

   Poista
 5. Ihanaa ja rauhallista joulun aikaa koko perheelle. Meillä ihmeteltiin pukkia aatoiltana. Saatiin napattua valokuvakinpukin sylissä istumassa, mutta itku siinä sitten tuli kun neiti lopulta hokasi kenen sylissä istuu. Kaikki meni muuten ihan kivasti. Kiva kuulla, että teillä voidaan hyvin. Kohta se vuosikin vaihtuu ja ensi vuonna kujeet. Meillä on tiedossa 1-vuotis kekkerit heti tammikuun lopussa. Miten ne lapset oikein kasvaa niin nopeasti ja meidän vauvastakin tulee jo niin iso tyttö.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi teillä kävi oikein joulupukki. Meillä ei vielä. Kiva, että saitte kuvankin tallennettua ensimmäisestä joulusta pukin sylissä. Mekin kävimme muutamissa myyjäisissä jossa oli pukki ja ihme kyllä hän ei vierastanut. Hän vain katseli sylissämme tarkkaan pukkia. Minäkin päivittäin ihmettelen tätä vauhtia jolla nämä pienokaiset kasvavat ja sitä miten melkein päivittäin tulee jotain uutta opittua tapaa.

   Poista