tiistai 26. heinäkuuta 2011

Kirppuja ja kasviksia
Kirpputorilta löytyi ihanaakin ihanampi metallipurkki. Olen etsinyt myös pitkään vanhoja puuhenkareita. Viime sunnuntaisella kirpparipyrähdyksellä olimme viime tipassa torikirpparilla. Myyjä oli jo pakkaamassa tavaroitaan kun iskin silmäni myytävänä oleviin henkareihin. Kysyin hintaa ja hän sanoi, että ota ilmaiseksi ne. Myyjä ei halunnut niitä enää kotiinsa eikä heittää silti roskiinkaan. Oi oi kuinka kiitollinen olin. 
Omalta pihalta tulee nyt myös kunnon satoa: salaatteja, yrttejä, punaisia viinimarjoja, kesäkurpitsoja, perunoita ja ihan pian myös karviaisia. Namskista namskis.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Olet sattunut oikeaan aikaan oikeaan paikkaan noiden henkareiden kanssa! teillä onkin oikein megakasvimaa. Wau! Vihreänä täällä kuuntelen satoasi!

  VastaaPoista
 2. Oma kasvimaa olisi niin ihana.

  Ja miten nätti purkki! Tulee joku 50-lukulainen mieleen.

  VastaaPoista
 3. Ihanat henkarit! Mulla on yksi puinen henkari, mummolan peruja. Muut ovatkin sitten semmoisia uusia muovisia, rumia kuin mitkäkin. Tuommoisia kun sattuisi eteen niin olisinpa onnellinen :)

  VastaaPoista
 4. Tuo purkki on kaunis - kivat kuviot ja värit!
  Oman pihan antimet on kyllä parasta ja samalla saa myös jännitysnäytelmän - kasvaako vai eikö kasva ja missä kasvaa :)

  VastaaPoista
 5. Nonna: Hih megakasvimaa, voi kunpa näkisit. Tämä meidän piha on tosi lilliputti, kaikki vaan mahdutettu sinne sikinsokin :)

  Netta: Kiitos :). Tosiaan 50-lukua muistuttaa kovasti.

  Malla: Alkuunsa itsellänikin oli vain muutama. Nyt kirpparireissun jälkeen on jo varmasti 20. Ne ovat aivan ihastuttavia.

  Peppi: Kiitos :). Juu tämä on joka vuotinen jännitysnäytelmä. Kasvaako mikään vai ei, tuleeko iso vai pienisato. Kaikkein parasta on kun voi omalta pihalta käydä hakemassa satoa.

  VastaaPoista