tiistai 19. heinäkuuta 2011

Menoa ja meininkiä


Perjantaina lähdettiin aamusta jo ajamaan Helsinkiin. Sade siivitti päiväämme. Shoppailua, nautiskelua ja herkuttelua. Siitä päivämme koostui. Lauantaina ajoimme Poriin Jazzeille. Menomatkalla ilma vaihteli koko ajan kirkkaasta auringon paisteesta kaatosateeseen. Jännitimme kovasti mikä ilma meitä Porissa odottaisi. Porissa oli satanut ennen kuin sinne saavuimme, mutta itse emme saaneet pisaraakaan päällemme, onneksi. Kun saavuimme  Jazzien parkkipaikalle olin 5€ seteli kourassani, mutta parkkisetä totesikin vain, että pösöt pääsee ilmaiseksi Palin maksaa. Olimme aivan pihalla. Oliko tämä jostain Kummeli elokuvasta? Vaan eipä ollut, Palinin autokauppiashan se olikin kun asia selvisi. Emme ole aikaisemmin käyneet Jazzeilla. Mahtava meininki. Nautiskelimme rakkaitten ystäviemme kanssa super upeasta päivästä. Ensimmäisessä kuvassa olevat 3 naislaulajaa: Angelique Kidjo, Dianne Reeves ja Lizz Wright olivat mielestäni päivän parasta antia. Voi, että mitkä mielettömän upeat äänet. Kylmät väreet se saa edelleenkin liikkeelle. Heidän jälkeensä esiintyi ihana Jo Stance alias Johanna Försti. Upea esitys sekin ehdottomasti oli. Illan päätti Elton John. Hyvä esitys sekin oli. Odotukset olivat silti kovemmat. Se jäi vähän pliisuksi mielestäni, valitettavasti. Yömyöhään tanssimme LP46 teltassa. Sovimme ystäviemme kanssa, että ehdottomasti menemme ensi vuonna uudelleen. 
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Jazzit on minun PITÄISI-listassani. Mutta lastenvahtien järjestäminen on niin työn ja tuskan takana, että muut jutut ovat menneet vielä jazzien ohi. Mutta ehkäpä sitten joskus tulevaisuudessa...

  VastaaPoista
 2. Kaikki ovat kehuneet Jo Stancea jazzeilla, olet jo kolmas, jonka tunnen. Nyt täytyy etsiä käsiin Johannan musiikkia. Pakko tunnustaa, etten ole koskaan ollut jazzeilla, kerran oli jo lähellä, mutta ehkä vielä pääsen sinne :)

  VastaaPoista
 3. Annika: Ihan varmasti tulevaisuudessa. Tämä on ollut omalla listallani piiiiitkäään myös. Nyt onnisti :)

  Kirjailijatar: En ollut kuullutkaan vielä muita kehuja :). Levyn ostoon itsekin aion. Jazzeilla en siihen ryhtynyt. Muualta saa halvemmalla. Varmasti pääset vielä jazzeille. Itsekin monta vuotta vain haaveilin pääsystä.

  VastaaPoista