keskiviikko 28. joulukuuta 2011

Avoimia suunnitelmia
Huomenna on paluu arkeen ja takaisin sorvin ääreen. Pari päivää siis töitä luvassa ja sitten lähdetään vastaanottamaan Uutta Vuotta Helsinkiin. Ajatukset ovat täysin avoinna siitä mitä tehdään. Ideoita otetaan mielihyvin vastaan. Ravintoloita on silloin paljon kiinni, siippa tiesi kertoa. Toivottavasti ei ihan Hesburger linjalle jouduta turvautumaan. Täytyypä selvittää mistäpäin niitä raketteja ammuskellaan puolen yön aikaan. Toivottavasti raitiovaunut kulkisivat silloin ensimmäinen päivä, pääsisi niillä körröttelemään ympäri kaupunkia. Pari vuotta sitten kesällä kierreltiin 3 linjalla ja ihailtiin kaupungin arkkitehtuuria.

Villasukka

5 kommenttia:

 1. Hesassahan alkaa kulttuuripääkaupunkivuosi 1.1 eli yöllä on mahtavat ohjelmat tiedossa. Katsopa netistä tarkemmin...

  Mukavaa reissua!

  VastaaPoista
 2. Mie olen kans muutaman kerran tehnyt tuon ratikkakierroksen, kesällä tosin... Mukavaa ja rentoa vuoden vaihtumista teille, aikas ihanaa tuommoinen suunnittelemattomuuskin!

  VastaaPoista
 3. Ratikoilla on kiva mennä eestaas. Minäkin luin, että Senaatintorilla on uutena vuotena isot pippalot WDC-vuoden kunniaksi. Me vietämme täällä kotona viimeisen yhteisen uuden vuoden, ennen kuin tyttö reissaa maapallon toiselle laidalle.

  Mutta pitäkää hauskaa Helsingissä! Ihanaa uutta vuotta!

  VastaaPoista
 4. Kiitos kovasti vinkeistä. Niistä oli kovasti apua, huomenna nenä kohti Helsinkiä. Ihanaa Uutta Vuotta myös teille ihanaiset :)

  VastaaPoista
 5. Tulin korjaamaan aiempaa kommenttiani, eli Hesassahan alkaa designpääkaupunkivuosi...

  Mukavaa reissua teille! Varokaa raketteja! =)

  VastaaPoista