torstai 8. joulukuuta 2011

Nisset ja nasset


Pikku hiljaa se joulu tunnelma aletaan saavuttaa, vaikka välillä on meinannut tältä jouluihmiseltä usko kadota. Joulukoristeet on otettu piiloistaan taas esille ja ulkonakin alkaa näyttää talviselta. Eilen tehtiin talven ensimmäiset joulutortut kun ystävät piipahtivat kylään. Viimeisen joululahjankin ostin tänään. Nyt voi huokaista helpotuksesta. En pidä kaupoissa juoksemisesta nyt, kun siellä on kaikki tungoksen ja ahdistuksen pauloissa. Ne lahjat jotka leivotaan on tottakai vielä tekemättä, mutta niiden aika on sitten vasta myöhemmin. Tonttu Torvisetkin ovat päässeet taas joka vuotiseen tapaansa paraatipaikoilleen. 
Villasukka

7 kommenttia:

 1. Minulla on lauantaina ostoslistalla muutama nisse, lahjapakettiin! Saa nähdä iskeekö paniikki kaupungilla! En ole oikein tottunut ruuhkashoppailija...

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Ihanat tontut!!
  Sinulla on valmistelut TODELLA hyvällä mallilla!! Vaikka itse hankin ekat lahjat jo kohta vuoden vaihteen jälkeen, yllättää joulu aina ja viimeiset tehdään/paketoidaan vasta aattoyönä...

  VastaaPoista
 3. Viimeset lahjat, voi jestas! Happy you! Eräät ne ei oo vielä alottaneetkaan.. pienoinen panique varmaan hiipii tässä kohtapuoleen :)

  Nisset ja nasset näyttää kivoilta!

  Teija

  VastaaPoista
 4. Hui, mulla ei ole vielä ainokaistakaan lahjaa... Paniikkia puskee!!!

  VastaaPoista
 5. Ihana leppoisa tunnelma sinulla, viisasta hankkia lahjat ajoissa. Minulla alkaa lahjojen metsästys vasta nyt, joitain käsitöitä olen toki tehnyt.
  Kauniit nisset ja nasset <3

  VastaaPoista
 6. Joululahjat ostettu?! Vau, ihana saada rauhassa keskittyä muihin juttuihin :)

  VastaaPoista
 7. Kiitos kaikille kommenteistanne :). Juu olen vähän hassu noissa lahjaostoksissa, mutta en kestä kiertää siellä kaikkien niiden ihmismassojen joukossa. On tässäkin toisaalta puolensa, että kun on ajoissa valmis tulee sitten ostettua niitä heräteostoksia lopuksi. Ja silloin lahjamäärä turhaan vaan paisuu. Hih.

  VastaaPoista