perjantai 3. joulukuuta 2010

Ne Lahtiset

Torilta ostin tällä viikolla nämä jalanlämmittimet, huopatossut. Ne Lahtiset. Koolleni ei löytynyt muita värejä. Olisin ostanut jotkut muun väriset, mutta pienen koon numerot olivat lopussa. Joululahjat on nyt ostettu, ne mitkä pitikin. Jos jotain kivaa vielä tarttuu kätösiin niin se on ekstraa. Muutama joululahja pitäisi vielä tehdä, mutta käsi ei anna siihen edelleenkään myöden. Sairaslomalla edelleen olen.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Hei Villasukka! Ihanat tossukat ;) Minulla on myös punaiset kelsitossukat ;) Tossut lämmittävät mukavasti jalkoja. Voimia parantumiseesi <3 Ja mukavaa Joulun odotusta <3 Ihana idea tämä kalenterisi <3 Meilläkin odotus jatkuu edelleen ja samainen vuosivuosi tapaaminen on ensi viikolla. Rauhallista Itsenäisyyspäivä viikonloppua teille :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat huopatossut! Ovatko nuo muuten liukkaat? Sillä et usko, mutta olen haaveillut sellaisista pitkävartisista huopikkaista ja odotellut veronpalautusta, että josko sitä sitten malttaisi...

  Kurja juttu tuo kätesi. Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Anonyymi: Kiitos. Tossut ovat kyllä todella lämpimät. Ja hyvä niillä on mennä täällä kotona. Onnea ja voimia teille ensi viikolle ihan hirmuisen paljon. Rauhallista viikonlopun jatkoa myös teille, ja huomiselle Hyvää Itsenäisyyspäivää.

  Netta: Itseasiassa käytän noita tossuja ainoastaan sisällä. Meillä on lakatut lattiat, joten ovat kovin liukkaat, niin oli ostettava nämä kumipohjilla. Kyllä niillä tietysti voi vähän kävellä ulkonakin jos haluaa. Kuvasin ne vaan ulkona, kun kaunis auringonpaiste oli sinä päivänä. Itsekin haluaisin ne saapikkaat, lapsena on monet sellaiset ollut. Ovat ihanat. En muista olivatko kovin liukkaat.

  VastaaPoista