tiistai 21. joulukuuta 2010

Tämän päivän missio
Tänään on tonttupäivä. Viedään joululahjoja rakkaille. Isoäidille viedään taatelikakkua. Pienimpiä lahjoja paketoin vanhoihin kirjan sivuihin. Ilmaiskorista kirpparilta otin talteen vanhoja kirjoja. Sivujen ympärille narua. Pipareita ollaan tottakai tehty isälle. ÄITI: hys hys. Älä kerro isille! Jouluaattona viedään ne hänelle. Pipareita on mukava tehdä, mutta ei ne jostain syystä kulu meillä, joten jätettiin vain muutama itselle. Isä tykkää niistä, joten paljon on tulossa. Saaristolaislimppujen tekoa myös tänään vielä edessä, ystävä niitä tilasi omaksi jouluviemisikseen. Tästähän tuli melkoinen leipomis viesti. Hih.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Sinulla on niin joulun tuoksuinen keittiö, minulla on ruokatunnille varattuna vain pari omenaa joten nälkä tuli :)
  Kaunis ajatus ja lämmin sydän sinulla, onnelisia ovat läheisesi <3

  VastaaPoista
 2. Moi!
  Olet kyllä oikea puuhanainen.Oletko ihan varma että se olet juuri sinä jonka ranne on kipeä? Vai oliko se sittenkin jonkun muun käsi...
  Osaat varmasti nauttia joulusta.
  E

  VastaaPoista
 3. Marie Elisabeth`s rum: Kiitos kauniista sanoistasi. Täällä päässä punastellaan kovasti nyt :)

  E: Juu tunnustan olevani duracel pupu ;). Olen kovasti tehnyt toisella kädellä hommia, joten kohta muutun varmasti oikeakätiseksi (olen meinaan vasenkätinen). Mieheni on kova poika kaulimaan ja vatkaamaan taikinoita ja muutenkin hän tykkää kovasti ruokaa laittaa ja leipoo joten korvaamaton apu on hänestä ollut.

  VastaaPoista
 4. Tuo pakettisi on ihanan simppeli! Tykkäisin kyllä saada sellaisen!

  Ihanaa joulua!

  VastaaPoista
 5. Nonna: Kiitos :). Ihanaa joulua myös teille sinne pohjoiseen <3

  VastaaPoista