torstai 15. heinäkuuta 2010

Kuuma, kuumempi, kuuminSanonpahan nyt vaan etten jaksa tätä kuumuutta enää. Kotona on kamala olla, töissä vielä kamalampi kun se ilma ei vaihdu mihinkään! Yöllä ei saa nukuttua kunnolla. Tykkään kyllä kesästä, vaikka lempi vuodenaikani onkin syksy, ehdottomasti. Tekisi mieli jo nukkua yöt autossa, kun siellä on ilmastointi. Aamuvarhaisella oli pakko nousta tiistaina vapaapäivänä jo klo 6, kun lähdettiin poimimaan mansikoita. 13 kg poimittiin onneksi nopeasti. Oli siellä muitakin aamuvirkkuja. Olen illan virkku ja aamun torkku, joten herääminen vapaapäivänä klo 6 on pakkopullaa. Monena kesänä ollaan käyty itse poimimassa mansikkamme pakkaseen, hauskaa hommaa. Ei sitä myöhemmin olisi jaksanut enää siellä pellolla piehtaroida näillä helteillä. Samana päivänä menimme puolen yön aikaan mereen uimaan. Luulin, että kaikki olisivat jo lähteneet, mutta mitä vielä, ranta oli täynnä ihmisiä.
Tästähän tuli oikea valitusvirsi. Summasummarum: Toivottavasti helteet alkavat jo pian helpottaa.
Villasukka

2 kommenttia:

  1. On kyllä tosiaan aika tukalaa. Mä olen kesän kotihoidossa töissä, joten pääsen vähän ulkoilemaankin siinä sivussa... :)

    VastaaPoista
  2. Sulla on onnea. Meillä kun ei vaihdu ilma sitten mihinkään. Kaikki räppänät töissä auki ja ilmaa ei tule mistään. Puh ja huh :)

    VastaaPoista