sunnuntai 11. heinäkuuta 2010

Matka jatkuu


Kesäkuu tuli,oli ja meni. Adoptiomatka siis jatkuu. Sosiaalityöntekijät antoivat keväällä kesäkuun yhdeksi etapiksi, jolloin SE soitto voisi tulla. Ei SE tullut. Nyt sitten tuunataan hoitopöytää kuntoon ja vanhaa rautasänkyä aletaan hiomaan. Valmistellaan valmistellaan meidän vauvan tuloon. Kyllä se sieltä, toivottavasti PIAN PIAN PIAN!!!
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Toivotaan että teille ja tietysti myös meille lapsi tulisi mahdollisimman pian. Toivon kovastiettä tämä on viimene kesä kaksi edelleen. Sitten ollisi kesät erilaisa mutta ihania nekin...sitä odotan ja toivon
  Niin varmaan sinäkin omalle perheellesi...
  E

  VastaaPoista
 2. E: Sitä toivotaan kovasti teille,meille ja kaikille samassa tilanteessa oleville. Juuri viime yönä ennen nukahtamista miehen kanssa puhuttiin, että nyt on jo näin kuuma öisin nukkua, mitä se sitten on kun on yksi vaippapeppu lisää siellä :). Sain tänään hoitopöydän valmiiksi. Ajatukset siintävät koko ajan enemmän niissä hetkissä kun se pikkuinen on todella täällä. Elämä muuttuu niin paljon ja sitä kovasti myös kaipaamme :)

  VastaaPoista
 3. Voimia viimemetreille!
  Ehkä juuri se viimehetken odottelu on kaikkein vaikeinta ja raskainta, kun joka ikinen hetki odottavaa - kun kuitenkin niin selvästi on ilmaistu, että Se Soitto sieltä kohta on tulossa...

  VastaaPoista
 4. Tyyne: Sanos muuta. Kaikki läheiset odottavat yhtä täysillä SITÄ THE SOITTOA kuin mekin. Se on ihanaa kun on monta vierellä kulkijaa. Se tekee tästä odotuksesta helpompaa ja monella tapaa myös rikkaampaa.

  VastaaPoista