keskiviikko 28. heinäkuuta 2010

Lastenhuone osa 2

Verhot olen tehnyt designers guild kankaasta jonka löysin kirpputorilta 5€ hintaan. Minä joka en osaa ommella, niin siihen nähden mukavan hyvä ja vino lopputulos. Ihanan huovasta tehdyn lampun varjostimen olen aikaa sitten jo ostanut sisustusliikkeestä. Siinä on perhosia. ABC kirjaimet olen myös ostanut sisustusliikkeestä. Verhotangossa roikkuva öttiäinen on löytö kirpputorilta ja Ninni tyttönen on made by Syko desing.

Kirpputorilta 20€ hintaan löytynyt tripp trapp tuoli oli kokenut kovia. Se oli puun värinen ja lakat suurimmaksi osaksi lähteneet, naarmuilla ja mustia maaliroiskeita täynnä. Niinpä mieheni jälleen pääsi hiomaan ja minä maalaamaan. Lastentarvikeliikkeestä ostimme vauvasetin mustana siihen. Ystäväni löysi meille siihen sopivan pehmusteen kirpputorilta. Johanna K. tekemä Mollakaija ja mailegin hevonen kirpputorilta ovat päässeet siihen jo koekäyttäjiksi.
Työkaveri lahjoitti lapsensa vaatekaapin meille. Se on vähän hassussa paikassa hormin edessä, mutta korkeudeltaan ei muualle mahtunut kun katto laskee molemmista suunnista ja vastapäätä on ikkuna. Siihen pitäisi vielä löytää jotkut ihanat kahvat. Kaapin seinään löysin kesälomareissulla magneettitaulun Mokosta ja siihen magneetit Lasten second handshop kruunukirpusta. Kapioarkku minulla on ollut jo lapsesta lähtien. Se saa tulevaisuudessa toimittaa lelulaatikon virkaa. Maton olen aikanaan kirpputorilta löytänyt.
Kaapin päällä on Shrek palapeli taulu, joka odottaa seinään kiinnitystä. Se on ostettu häämatkalta New York: ista. Keraaminen muumitalo on saatu ystäviltä tupaantuliaislahjaksi, se on ihana tuikkulyhty. Muumitalon oven suuhun on tullut vielä Johanna K. sorminukke.
Näitä tavaroita ei ole hetkessä hankittu vaan pikku hiljaa, vuosien ajan on kerätty, kun on jotain kivaa löytynyt.
Villasukka

4 kommenttia:

  1. Kiva-kiva! Nätti, hauska, hupsukin, hienoja yksityiskohtia! Ja verho on aivan ihana!!

    VastaaPoista
  2. Paula: Kiitos, kiitos. Juuri tuollaiselta mitä kuvailet haluankin sen näyttävän. Hupsu on ihana :) Kiitos verho kannustuksesta.

    VastaaPoista
  3. Onpa teillä kaunis huone siellä pientä odottamassa!

    VastaaPoista