maanantai 29. marraskuuta 2010

Hyvällä asialla
Tilasin kyseisen pussukan/korin Ipanajameista meille. Ideana olisi meidän perheessä kerätä tähän paperit jotka viedään paperinkeräykseen.
Tämä kori on tehty 100% kierrätysmuovista. Alkujaan muovipussit ovat olleet Kamputseassa kalastajilla käytössä jonka jälkeen ne on otettu uusiokäyttöön tehden niistä kasseja, hattuja yms. Nämä tehdään Reilun Kaupan standardien mukaan.
Villasukka

3 kommenttia:

 1. Hyvä idea! Ja on kiva, että esineet joita katselee päivittäin, miellyttävät silmää. Ja kuten sanoitkin - hyvällä asialla. :)

  Mulla on vastaava säilytysongelma, mutta pullojen kanssa. Aina niitä on pieni erä eteisen nurkassa odottamassa kauppaan vientiä.

  VastaaPoista
 2. Se on kaunis ja ekologinen. Kuten hyvät tuotteet monesti. Ihmettelen aina, miten kauniita esineitä voi tehdä kierrätystavarasta.

  Meillä on noita vanhoja koreja niin paljon, että täytynee tyytyä niihin, sekin on ekologista.

  VastaaPoista
 3. Netta: Tuntuu, että ainakin meillä on aina jotain säilytysongelmia ympäri taloa. Yhden homman saa järjestykseen niin toinen jo odottaa. Meilläkin on sama pullo dilemma

  Kirjailijatar: Niinpä. Kierrätetystä tavarasta osataan tänä päivänä tehdä upeita asioita jopa mieletöntä taidetta. Se on hyvä se. Vanhat korit kotona on sitä ekologisuutta parhaimmillaan.

  VastaaPoista