lauantai 6. marraskuuta 2010

Reipas lauantai
Ihanaa kun on pitkästä aikaa vapaa viikonloppu. Tänään olen jälleen haravoinut pihalla. Vieläkin puissa ja pensaissa on lehtiä jäljellä. Mieskin ehti ennen töihin lähtöänsä talvirenkaat vaihtaa. Olen maalannut yhtä pientä kaappia ja pärekoria, turkoosiksi. Kunhan saan valmiiksi ne, niin tuon näytille. Kotitöitäkin olen ahkeroinut. Lisäksi paketoin huomisille 1-vuotis päiville kummilapsellemme lahjan. Paketoinnista innostuneena paketoin parit joululahjatkin valmiiksi. Juu, luit oikein. Hyvissä ajoin alan jo sillä silmällä katsomaan kaupoissa joululahjoja. En tykkää käydä kaupoissa joulukuussa, se ahdistaa itseäni. Tykkään ostaa ja antaa lahjoja. Mielestäni on tärkeää löytää juuri se oikea lahja vastaanottajalle. Ruoaksi laitoin puu-uunissa merilohta ja keitettyä perunoita. Namskis.
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua!
Villasukka

2 kommenttia:

  1. Hei Villasukka! Kiitos samoin sinulle <3 Meillä näyttää olevan jo reilumpi kerros lunta maassa. Ihana kun teillä pystyy vielä tekemään syyshommia :D. Minustakin tuntuu, että taidetaan olla samiksia :D Innolla odotan turkooseja juttujasi. Turkoosi on niiiiin ihana väri <3

    VastaaPoista
  2. Anonyymi: Tänään saatiin tännekin jo lunta joka jo hetkeksi jäikin maahan. Hetken täytyy odottaa, että turkoosit tavarat vielä kuivuvat. 2 kertaa olen ne jo maalannut. Ja nuppi täytyy vielä käydä ostamassa apteekki kaapille. Sitten ne ovat valmiit. :)

    VastaaPoista