maanantai 1. marraskuuta 2010

PuuleluIhana 6-vuotias murumurmeli löysi tämän kirpparilta. Hän halusi ostaa tämän omilla rahoillaan ja antaa tämän lahjaksi tulevalle murullemme.
Rakas eskarilainen, joka onneksi (vielä toistaiseksi) tykkää halailla ja pussailla kanssani.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Onpas veikeä ja söpö ötökkä :) Ekaa kertaa tulin kylään blogiisi ja jäin lukijaksi heti.

  VastaaPoista
 2. Voi miten söpöä! Ihanan ajattelevainen eskarilainen♥ (Mitä, eikö ne sit jossain vaiheessa enää halua halia ja pussailla?? Tällasta ei missään oppaassa kerrottu!) ;)

  Joo, mäkin hamstarasin kirpulta muutaman vanhan puulelun , kun O oli vielä pienempi. Ei ne kyllä ikinä niin paljoa kiinnostaneet, kuin ne kaikenmaailman pirisevät ja vilkkuvat nykylelut.. Mutta ikinä en niistä luovu, vaan jäävät koristamaan hyllyä :)

  VastaaPoista
 3. Hei Villasukka! Ihana eskarilainen <3 ja ihana lelu <3 Kiva kun laitat kuvia ja tunnelmia odotuksenne lomassa. Osaat kertoa kuvin ja sanoin niin paljon <3 Mukavaa loppu vuotta ja Onnea odotukseenne :)

  VastaaPoista
 4. Kodinhenki: Ihanaa kun tulit jäädäksesi. Tervetuloa :)

  Teija: Mulla on vähän sellainen aavistus tuolla takaraivossa, ettei ne enää LUKIO iässä halua pussailla julkisesti ;) Mieheni on jo valmiiksi sanonut, ettei meille todellakaan tule yhtään ääntä pitävää, patterilla käyvää, eikä vilkkuvaa lelua. Saa sitten nähdä miten meidän käy ;). Tykkään kovasti puuleluista ja niitä olen kirppareiltakin metsästänyt. Toivottavasti lapsikin pitää niistä leluista joista äitikin. Eikös se niin mennyt?

  Anonyymi: Kiitos kovasti mieltä lämmittävistä sanoistasi. Ja onnea tähän odotukseen todella tarvitaan. Mukavaa loppu vuotta myös sinulle. :)

  VastaaPoista
 5. Hei Villasukka! Kiitos samoin sinulle <3 Olet ihana kun jaksat päivitellä ahkerasti tätä voimaa antavaa blogiasi <3

  VastaaPoista