lauantai 20. marraskuuta 2010

Tunnetaan toisemme


Torstainen yhteinen vapaapäivä meni mukavasti siivoillessa, ruokaa laittaen, vähän jo jouluakin laittaen. HUOM! Mieheni halusi laittaa jo joulua. Tätä ei ole sattunut koskaan, never ever. Se olen aina ollut minä joka huutelen jo marraskuussa, joko jo, joko jo. Seuraavasta yhteisestä vapaapäivästä ei ole tietoa, joten päätimme myös viettää omaa pikkujoulua. Siihen kuului olennaisena osana tietysti lahjojen anto. Kuinka ollakkaan ostimme samat lahjat toisillemme. Molemmat kävimme ihan erissä kaupoissakin. Mieheni on tämän jälkeen ollut hyvin vakuuttuvainen siitä, että alamme muistuttaa toisiamme enenevissä määrin. :)
Eilen pidin tonttupajaa. Kävin joululahja ostoksilla ja tein joululahjoja itse. Niistä itsetehdyistä ollaan ihan hys hys. Ettei ne tietyt silmät ja korvat kuule.
Lumesta innoissaan oleva
Villasukka

5 kommenttia:

 1. I-HA-NAA, että ihmiset osaavat nauttia joulusta!! Vuoden paras aika käsillä, ehdottomasti! :o)

  VastaaPoista
 2. Ovatko nuo lasit ne samat lahjat? Upeat.

  Nyt onkin hyvä aika tehdä lahjoja. Ehtii rauhassa.

  VastaaPoista
 3. Paula: :) :) :). Siellä päässä on toinen joulu nautiskelija.

  Netta: Juu nämäpä nämä ovat ne samat lahjat. Marimekon sukat makkaralla lasit. Vaikkakin edelleen olen kiukkuissani siitä, että ovat made in Thailand jota olen jo täälläkin suureen ääneen huutanut. Mutta ei auta ne ovat niin kauniit. Ihana laittaa niitä juhlapöytään. Tosin tällä hetkellä niitä on vain 3 joten ihan kauhean pitkälle ei näillä määrillä vielä pötkitä. Jos ensin vaikka saisi 6 kerättyä, niin olis kiva.
  Juu pakko aloittaa lahjojen tekeminen ja ostaminen ajoissa. En tykkää jättää viime tippaan joululahjoja.

  VastaaPoista
 4. Minä en ole vielä ostanut yhtään lahjaa, mutta tänään söin sentään joulutorttuja (nekin lapsi teki, minä vain otin uunista) ja join glögiä. Että kyllä täälläkin on jo vähän joulufiilis. Tänä vuonna on tosin joulusuunnitelmat muutenkin vielä epäselvät, että missä ollaan jne.

  VastaaPoista
 5. Kirjailijatar: Itse en ole joulutorttuihin asti vielä päässyt. Glögiin kylläkin :). Itselläni on tänä vuonna vapaa joulu, siis kerrankin en ole töissä. Nyt tietää jo, että saa rentoutua ja olla vaan. Se on ihanaa. Joulukin tuntuu niin erilaiselta ja haluaa panostaa siihen aivan erilailla kun on vapaalla.

  VastaaPoista