maanantai 22. marraskuuta 2010

Pärekorin muodonmuutos


Kuvat meni väärinpäin, mutta siis lopputulos on ylhäällä ja alempana kuva ennen.Kirpparilta parilla eurolla löytynyt vanha kori, joka kipeästi huusi väriä ylleen. Nyt, uudistettuna siellä on lapsille värikyniä, lankojakin siellä jo on säilytetty. Väriä tähän pimeyden keskelle.

Villasukka

8 kommenttia:

 1. Pärekorit on kyllä niin ihania, tykkään ihan hurjasti. Mulla on mummulta peritty pärekori, jonka mummu oli joskus maalannut kirkkaanpunaiseksi. Välillä säilytin siinä lehtiä, mutta viime viikolla vaihdoin korin takaisin lankakoriksi. Löytyisipä kirppikseltä vielä pari koria, tulisivat tarpeeseen :)

  VastaaPoista
 2. Kiva pirteä väri, ehdottomasto piristystä marraskuuhun!

  Mulla on sellainen iso pärekori, joka löytyi kotipaikkakunnalta purkutuomion saaneesta talosta. Pidän siinä lehtiä ja joskus myös villalankoja. Joulunahan sinne voisi laittaa lahjoja, vaikka tuskin koko kori täyteen tulisikaan. :)

  VastaaPoista
 3. Kaunis väri korissa. Ilme muuttui tosi paljon.
  E

  VastaaPoista
 4. Malla: Ne ovat kyllä niin ihania. Tämä pärekori on niin kovin pieni, ettei lehtiä siihen mahdu. Tämän hetkinen kutomistyö on siellä ollut jemmassa. Kirpparilta niitä todella välillä löytyy, mutta pyytävät nykyään jo kovia hintojakin niistä. Tässä oli kyllä hinta kohdillaan.

  Netta: Tämä väri on kyllä niin ihana. Tykkään kovasti. Lahjoille pärekori olisi kyllä ihana. Hyvä idea. Laitetaan korvan taakse :)

  E ja Seija: Kiitos :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kori, tuo väri on aivan nappi. Minkälaisella maalilla laitoit? Ilmeisesti ihan pensselillä? Meillä on sprayattu yksi kori ja se imi maalia hirmu määrän.

  Nyt jatkan tutustumista blogiisi! Mukavaa päivää!

  VastaaPoista
 6. Kivan virkistävä väri:) tykkään!

  VastaaPoista
 7. Nonna: Lämpimästi tervetuloa :) Minunkin mielestäni se on oikein ihanan värinen, kuin karkki. Muistaakseni maali oli ihan helmi kalustemaalia. Pensselillä maalasin, niin sai kaikkiin koloihinkin maalin. Tähän ei mennyt kyllä kauheasti maalia.

  RuusuLiisa: Kiitos :)

  VastaaPoista