sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

LilaaPoistin huonon mielen bloggauksen ja kirjoitan vaan lyhyesti, että kyllä naapurit saavat joskus hiukset nousemaan pystyyn. Siirrytään ihanempiin asioihin. Nautitaan tästä lilasta väriloistosta. Sekä syreenistä että laventelista tulee niin huumaava tuoksu. Ikeasta ostettu laventeli on edelleen hyvässä kuosissa.
Villasukka

7 kommenttia:

 1. Ehdin lukea mutten kommentoimaan sitä poistettua postausta. Toivottavasti asiat järjestyvät ja tämä oli vika harmi sieltä suunnalta!

  Meidän syreeni ei kuki vieläkään ja tämä jo kolmas kesä..argh!

  VastaaPoista
 2. Arvaas kuka on miettinyt laventelin ostamista! No minä lilafani tietty!

  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
 3. Oi lila onkin mun lempiväri. Tuo varmasti mukavaa oloa sinulle tuoksut ja värit.
  E

  VastaaPoista
 4. Syreenin tuoksu on jotain niin ihanaa! Onko teillä paljon puskia pihapiirissä?

  En ehtinyt poistamaasi tekstiä lukea, mutta toivottavasti asiat järjestyvät. Naapurit voivat olla joskus todella hermoja kiristäviä.

  VastaaPoista
 5. Kuvista miltei aistii syreenin tuoksun! Niin KESÄ!

  VastaaPoista
 6. Joskus mietin ja harmittelen, miksi omat postaukseni ovat välillä yhtä valittamista kiireestä ja vaivoista. Toivoisin, että oma blogi voisi olla se kanava, johon kirjoittaa ja kuvata muistoksi niitä kivoja, kauniita, muistettavia asioita. Elämän realiteetit voivat kuitenkin olla toisenlaisia... Toivottavasti harminne väistyvät!

  Ihanat syreenit, haaveilen vaaleanpunaisista. Lilaa ja valkoista meiltä löytyy.

  VastaaPoista
 7. RuusuLiisa: Loppu hyvin kaikki hyvin. Neitokainen kävi loppujen lopuksi poimimassa tumpit kun näin hänet ja avauduin asiasta. Antaapa teidän syreeninne nyt odotuttaa kukkasia, jospa sitten ensi vuonna :).

  Nonna: Lilafanin on nyt mentävä ja ostettava kesäkotiin laventeli :).

  E: Pitää paikkansa. Lempivärissä ollaan samiksia :). Kiva kuulla sinusta.

  Netta: Naapurustossa on lähes jokaisella isot syreenipuut. Meillä on ihan pikkuinen alku vasta. Siitä tulee pensas joskus tulevaisuudessa ei puu.

  Paula: Se on niin totta. Nyt on kesä. Jotenkin on vaikeaa ymmärtää, että se tuli näin äkkiä loppujen lopuksi taas. Hain olohuoneen pöydälle syreenin oksia. Ihana tuoksu.

  Annika: Olen pohtinut täysin samaa asiaa. Olen tullut siihen tulokseen,että elämässä on niitä ylä-ja alamäkiä ja siitä se arki koostuu. Ja siitä juuri täällä kirjoitan. Olisiko se elämä sittenkään autuutta, jos kaikki olisi vain ruusuilla tanssimista ;). Meillä kasvaa pihalla pienen pieni syreeni pensaas alku vasta. Siitä ei tule koskaan niin korkeaa kuin normi syreenista.

  VastaaPoista