maanantai 20. kesäkuuta 2011

Päällepäsmäri


Koska käsi ei anna tehdä hommia, niin laitetaan muut silloin töihin. Minä sain päällepäsmäröidä mieheni maalaamaan pikkueteisen. Ennen sävytetty valkoinen väri vaihtui HARMAASEEN, joka näyttää kyllä enemmänkin siniharmaalle. Tämä on läpikulkureitti moneen eri huoneeseen ja suoraa valoa ei tule kunnolla mistään. Tämä on varmasti syynä värin siniharmauteen olettaisin. Tyytyväisiä ollaan kuitenkin tähän väriin. Työnjohtajana hyväksyin lopputuloksen ;).
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Hei Villasukka! Tosi kivalta näyttää tuo värimaailma :) Ja sinun puutarhasi kukat ovat aivan ihania! Toivottavasti kätesi paranee pian! Aika jännä yhteensattuma meillä taas kun minullakin käsi oireilee... Täällä päin on hiljaiselo jatkunut... Yksi onnellinen perhe on kuitenkin kuulemma lapsosen saanut :) Kaikkea hyvää sinulle ja mukavaa kesän jatkoa :D

  VastaaPoista
 2. Onnistunut värivalinta!
  En ollut vielä lukenut edes tekstiä, kun ensimmäinen ajatus kuvista oli, että onpa onnistunut seinän väri! :o)

  VastaaPoista
 3. Hyvän värinen seinä!
  Sitten joskus haluaisin maalata meillekin harmahtavia seiniä :)

  VastaaPoista
 4. Hyvältä näyttää, hyvin päällepäsmäröity! :) Rauhoittavan värinen seinä.

  VastaaPoista
 5. Anonyymi: Kiitos. Aika jännä yhteensattuma kyllä tuo käsi asia. Toivottavasti voit jo paremmin. Täällä päässä ei vaan helpota ja odotan pääsyä hermoratatutkimuksiin. Kovin hiljaista on täälläkin ollut. Ihana kuitenkin kuulla, että jollain on onni käynyt. Jaksaa odottaa taas itsekin paremmin.

  Paula: Kiitos. Tykkään itsekin tästä väristä kovasti :)

  Peppi: Kiitos. Kiva siitä tuli. Onneksi ei tarvinnut lähteä uudelleen maalikaupoille.

  Netta: Juu hyvin onnistuin päällepäsmäröimään. Onneksi hän suostui tekemään tämän projektin vaikka työnvalvoja antoi (liikaa) neuvoja ja ohjeita :).

  VastaaPoista