maanantai 13. kesäkuuta 2011

Lintuja, lintuja ja vähän vielä lintuja
Kai se on pakko tunnustaa. Kuten huomaatte minulla on pakkomielle lintuihin. Niitä on joka puolella taloa. Ja nyt sen vasta tiedostan itse. Niitä on muodossa jos toisessa. On pehmo lintuja, "seinäkangas", tapetti, opetustaulu, säästölipas, peltipurkki yms. Toiseksi alimmassa kuvassa on se uusin lintuni, keramiikka taulu Helsingistä. Pitäisikö alkaa vieroitus? Äh, ei siitä kuitenkaan mitään tulisi. Jatketaan samalla hyväksi valitulla tiellä :).
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Ei ollenkaan huono pakkomielle! :) Tykkään myös linnuista, mutta ihan noin laajaa kokoelmaa meille ei ole lennähtänyt. Ai juu ja yks ihana aiheeseen liittyvä on avonaisesta ikkunasta kuuluva linnunlaulu. :)

  VastaaPoista
 2. Sä olet ihan selvästi lintuihminen! Ei mitään vierotusta! Ihania lintuja sulla on. Oletkos itse ommellut nuo kankaiset? Ja tuo pöllö... Mistä se on? Mä olen ihan pöllöfani!

  VastaaPoista
 3. Netta: Linnunlaulu kuuluu kyllä ehdottomasti tähän samaan kategoriaan ja se ei vie kotona tilaa ;)

  Nonna: Lintuihminen olen, mutta en lintubongari :). Niistä en oikeasti tiedä (harmikseni) paljoakaan. En ole ommellut noita kankaisia. Joku toinen oli ne tehnyt ja löysin kirpparilta. Ihanan pirtsakat. Pöllön löysin joku aika sitten sisustusliikkeestä. Se oli ensimmäinen kerta kuin missään näin niitä. Nyt niitä on kävellyt monessa lehdessä vastaan lähiaikoina.

  VastaaPoista
 4. tyylikäs kokoelma! Mutta kyllä teidän pitää hankkia vielä undulaatti! Tai rohkeasti papukaija! :o)
  Olen huomannut olevani aivan hassahtanut perhosiin, bongailen niitä sieltä ja täältä. Käyttöä en ole (vielä)keksinyt, mutta ihastelen senkin edestä.

  VastaaPoista
 5. Paula: Papukaija löytyy naapureilta. Se riittää kun sitä saa katsella ja kuunnella näin kesäisin pihamaalla. Se on kyllä mainio lintu :). Perhoset kyllä ovat ihan liikuttavan suloisia myös.

  VastaaPoista