torstai 16. kesäkuuta 2011

Pionit
Nyt ne ovat kukassaan. Ensimmäisenä pihallamme aukeaa tämä aniliininpunainen pensas, sitten aukeavat ne hennon vaaleanpunaiset pensaat (5kpl). Harmikseni vaan tiputtavat liian nopeasti terälehtensä. Pioni on ehdottomasti yksi lempikukistani.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Juu, ihania ovat! Tähän asti olen ihaillut naapureiden komeita puskia, mutta viime vuonna laitoin omalle pihalle aidan viereen puolivarjoon kaksi valkoista puskaa. Nyt niissä on ensimmäiset pulleat silmut ja olen äärimmäisen ylpeä. Hieman vaan pelottaa, että ollaan paras kukinta mökillä just... (Mun täytyy varmaan tulla heti juhannuksen perään kotiin...=))

  VastaaPoista
 2. Olen aivan höpsähtänyt pioneihin! Niin upeita ja niin helppohoitoisia . jopa minä saan ne kukoistamaan! Ihan ykkössuosikki!

  VastaaPoista
 3. Kokemusta pionien kasvattamisesta ei löydy, mutta nuo omasi ovat huikean värisiä!

  VastaaPoista
 4. Nonna: Ehdottomasti tulet juhannuksen jälkeen kotiin ihastelemaan pionin kukintoja :). Hyvin olet hoidellut kun heti sait heidät kukoistamaan.

  Paula: Samaa mieltä :)

  Netta: Juu tämä on ihanan värinen. Kaikki pioni puskat ovat vanhoja. En tiedä kuinka vanhoja. Mutta hienosti kukkivat edelleen.

  VastaaPoista