tiistai 28. kesäkuuta 2011

RippijuhlaaSunnuntaina pääsi mieheni kummipoika ripille. Lahjaksi veimme hänelle Arabian Taika kulhon. Me mietimme lahja asiaa päämme puhki, tähän päädyimme. Pojan äiti (ainakin) oli tyytyväinen lahjaan. Heti päättivät, että tätä sarjaa saisi tulevaisuudessakin tulla lisää. Uudet kengätkin piti ostaa juhlaan, Caloun puukengät. Söpöt ja mukavat jalassa.
Villasukka

5 kommenttia:

 1. Rippilahjat, valmistujaislahjat, yms on usein vaikeita, varsinkin pojalle! Jotain iittalaa tai arabiaa mekin on sitten usein viety.

  Ja calout ON ihanat jalassa, jo kahden kesän perusteella :)

  Teija Kelorannasta (mälsää, kun en voi kommentoida tunnuksilla, ainoastaan niihin blogeihin, joihin nousee se erillinen kommenttiboksi!)

  VastaaPoista
 2. Kauniin lahjan valitsit. Ja nuo kengät on erityisen ihastuttavat. Oman kummipoikani pääsi myös ripille mutta valitettavasti en juhlaan päässyt.
  E

  VastaaPoista
 3. Minä hetken mietin, että olivatko nuo calout lahja... hih. Olisivat kelvanneet mulle mieluusti lahjaksi! =)

  VastaaPoista
 4. iHanat kengät! Meillä olis kans tulossa rippijuhlat ja häät. Onneksi häihin toivovat avustusta häämatkakassaan, mutta rippille pääsijälle pitäis jotain kivaa keksiä. Nuo Taika astiat on kyllä ihania!

  VastaaPoista
 5. Teija: Kiva kuulla, että kengät on pitkässä juoksussakin hyvät. Onpa kurjaa, ettet pysty kommentoimaan tunnuksilla. Toivottavasti pian onnistuu.

  E: Harmillista, ettet päässyt juhlimaan rippilasta. Tämän lahjan valitseminen oli kyllä niin työn ja tuskan tulosta. Pojalle on mielestäni niin vaikea ostaa rippilahjaa.

  Nonna: Ihana :). Välillä kyllä tämän tekstin tuottaminen on kohtuullisen haasteellista... :)

  Peppi: Näissä juhlissa äiti kielsi ehdottomasti rahalahjan. Toinen kummisetä taas osti ristin. Vapaat kädet annettiin, se taisi olla kuitenkin kovin mieleinen kun lisääkin toivottiin jo :)

  VastaaPoista