sunnuntai 22. elokuuta 2010

1% väestöstä
Lähdimme lauantaina kukonlaulun aikaan kohti Helsinkiä ja Hietsun ulkoilmakirpparia. Muutaman kerran olemme Helsingin reissuillamme vierailleet siellä ostajina, mutta tämä kerta oli toisenlainen, me olimme myymässä siellä. Mukavasti se päivä hurahti siellä. Koko päivän kyllä pelotti, että koska saamme sateen niskaamme. Onneksi päivän ensimmäinen sade alkoi vasta kun ajoimme kohti hotellia. Nopeasti laittauduimme valmiiksi iltaa varten. Olimme sopineet näkevämme tuttavamme ravintolassa. Kylläisinä italialaisesta ruoasta lähdimme kohti stadionia, ja arvaatte jo varmaan: u2. Loistavat paikat sateen suojassa ja hyvät näkymät valtavalle lavalle. Mieletön show. Ei malttanut paljon istua paikoillaan. Bono mainitsi illan edetessä, että Suomen väestöstä 1% oli paikalla. Wau sanon minä. Stadionilta lähdettäessä sade vaan yltyi ja niin me uitetut rotat jonotimme omia fani paitojamme. Saimme kuin saimme ne. Tänään kävimme vielä ennen kotiinlähtöä Jumbossa vähän täydentämässä vaatekomeroa mielessä tuleva Italian matka. Kotiin päästyämme mies teki herkullista risottoa oman maan kesäkurpitsasta. Nam. Nyt on masu täysi ja mieli iloinen. Valtavasti ihania asioita tapahtunut 2 päivän aikana. Nyt menen niitä sulattelemaan uniini. Kuvissa omia löytöjäni kirpputorilta. Pitihän sitä täydentää taas kaappeja ;)
Hyvää yötä
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Kuulostipas mukavalta päivältä :) Minnepäin Italiaa olette lähdössä?

  VastaaPoista
 2. Seija: Joo viikonloppu oli todella mukava. Tuntui, että oltais oltu viikko reissussa kun tapahtui niin paljon. Nyt 13 tunnin yöunien jälkeen jaksaa taas lähteä töihin :). Sisiliaan ollaan lähdössä, häihin. Syyskuun puolivälissä.

  VastaaPoista
 3. Käyhän kurkkaamassa blogiini, siellä on jotain ihan erityisesti sinulle...

  VastaaPoista
 4. Paula: Kiitos! Olen ihan häkeltynyt ihanasta tunnustuksesta. Miehellekin piti kertoa kun tuli juuri töistä, että olen ihan onnesta soikeana :)

  VastaaPoista
 5. E
  Tulin juuri 5 päivän Rooman matkalta. Hyvä paikka on. Sisiliaan häihin siis menette. Kuulostaa ihanalle. Eräs tuttavani on myös kohta menossa Italiassa naimisiin mutta ei sisiliassa vaan ihan muualla.
  Meinaatko ostaa mitään tulevalle vauvalle.
  Minä en ostanut.Toisaalta olisi tehnyt mieli jotain hankkia mutta en kerta kaikkiaan viitsinyt kaupoissa aikaa kuluttaa.Hankin mieluummin ihan täältä kotomaasta.
  Lämpöä riitti ja ihmeteltävää
  Mukavaa matkaa teille. Nauttikaa sisilian lämmöstä ja kaikesta ihanasta häähumusta.

  VastaaPoista
 6. E: Oi Rooma on varmasti ihana kaupunki. Siellä päin Italiaa emme ole vielä olleet. Italialle kyllä olemme sydämemme menettäneet. En osaa sanoa ostammeko mitään tulevalle vauvalle. Jos jotain silmiin osuu, niin saattaa ollakin että ostamme. Otamme vain 1 matkalaukun mukaan, joten se rajoittaa kyllä paljon jo. Aikaisemmilta matkoilta olen tuonut Sevi merkkisiä puuleluja. Italialainen merkki, mutta tietysti tehdään nykyään Kiinassa. Mielestäni ne ovat ihania ja värikkäitä.
  Tämän matkan jälkeen sovittiin sossujen kanssa, että soitellaan tapaamisaikaa. Jännittävät ajat siis taas käsillä :)

  VastaaPoista