lauantai 7. elokuuta 2010

Unilelu


Eilen tullessani töihin, työntekijä jonka kesäloma sijaisuus on päättymässä, sanoi että hänellä on asiaa minulle. Hän tuli luokseni pieni pussi kädessään jossa oli pieni "nukke". Hän sanoi, että tämä on tulevalle lapsellemme. Unilelu. Hän oli pyytänyt ystäväänsä tekemään lapsellemme unilelun. Hän sanoi, usko että lapsi tulee vielä tänä vuonna, se tulee. Kun halasin häntä silmät kostuneina, hän sanoi että älä itke. Hän halusi antaa tämän tulevalle lapsellemme, kun näki kuvia täällä blogissa lapsen huoneesta. Olin aivan sanaton ja häkeltynyt. Miten voi löytyä niin ihania ihmisiä? Meidän lapsi on niin kovin kaivattu ja odotettu. Tänään isäni alkoi itkeä tämän tarinan kuullessaan, ja hänhän ei tunteitaan todellakaan näytä. On vaan jotenkin ihan uskomattoman ihanaa, miten meitä autetaan jaksamaan tätä odotusta. Kiitos siitä.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Voi että, niin ihana blogi sulla. Vierähti tässä jo lähes tunti, kun kaivauduin syvemmälle ja syvemmälle blogisi uumeniin... Sisäinen kirjuri herää minussakin, vaikka pitkään aikaan en ole antanut kirjallisesti ulos mitään - lukuunottamatta raportteja ;)

  Tästä tulee ehdoton favorite :)

  VastaaPoista
 2. Anna: Kiitos ihanista sanoistasi ja tervetuloa :)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa löytää toisen kotimaan odottajan blogi! Teillä onkin lapsen tulo ilmeisesti jo tosi lähellä. Toivottavasti SE puhelu tulee pian!

  Itse vielä arkailen lastenhuoneen remontin aloittamista, kun olemme vasta puolessa välissä arvioidun viiden vuoden prosessia eikä koskaan tiedä mitä käy. Yhtään tavaraa en ole tulevalle lapselle vielä uskaltanut ostaa. Niin epävarmalta kaikki vielä tuntuu. Täytyy varmaan toivoa vaan pitää yllä..

  Jään ehdottomasti blogisi lukijaksi!

  VastaaPoista
 4. Vilmaliina: Tervetuloa :) Mukava tutustua Suomen jonossa odottavaan! Ymmärrän hyvin näkökantasi lapsen huoneen kohdalla. Meille tämä huoneen laittaminen auttaa jaksamaan tätä pitkää odotusta. Ja koska ollaan tällaisia kirppari kävijöitä, niin paikat pursuaa kaikkea ihanaa tavaraa myös lapselle. Ja tämä laittaminen tekee kaikesta todellista, kun ei ole oikeastaan mitään mikä saisi tuntumaan. Kyllä meidän sossummekin sanoi, ettei tiedä kuin yhden pariskunnan meidän lisäksi jotka olisivat toimineet näin. Mutta meille se on jotenkin niin luonnollista. Jaksamista odotukseen :)

  VastaaPoista