sunnuntai 29. elokuuta 2010

Löytöjä


Tässä lupaamani kuvat viime kirpparilöydöistä. Ihania löytöjä vai mitä? Verhot ehtaa 60-lukua sanoi itse myyjä. Tosi hyvässä kunnossa kyllä ovat, värit eivät ole menneet miksikään. Mahtavatko olla suomalaiset? Sama se, ihanan syksyiset joka tapauksessa.
Taulun kehykset olivat kauniit vanhat, vähän jo kuluneetkin. Niissä oli veriväsityö, josta en välittänyt. Ihastuin kehysten ulkonäköön ja edulliseen hintaan. Lehti, jossa Martta Wendelinin ihana kuva lapsesta. Lehti oli kooltaan juuri oikea kehyksille. Mainiota. Taulu sopii keittiöön. Ja kastehelmi lautaset. Sopivat uudelle kaffekuppi astiastolle. Tosin tuo kaffekuppi on ainut toistaiseksi.
Loppuun vielä: Tänään oli erityisen kamala työpäivä. Jotkut ihmiset vaan saavat päivän menemään pilalle. Satuin väärään aikaan ja paikkaan valitettavasti. Mutta te lukijat pelastitte päiväni. Kauniit, ihanat sananne lämmittävät mieltäni. Ihanaa, että kuljette kanssani täällä ja toisaalla :) Kiitos!
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Nuo sieniverhot, aiaiai miten söpöt! Todellinen löytö.

  VastaaPoista
 2. Miia: Samaa mieltä. Olen aivan ihastuksissani niistä :)

  VastaaPoista
 3. Minullakin oli vähän vastaava työpäivä. Harmittaa vieläkin. Jospa huomenna parempi!

  Löydöt ovat hienoja! Tuota runo-sarjaa olen havitellut meillekin, mutta astioita tuppaa olemaan jo nyt ihan liikaa...

  VastaaPoista
 4. Annika: Kiitos! Olen ajatellut laittaa toisen kahviastiaston kiertoon, joten tilallehan on silloin pakko ostaa uusi :) Tuollaiset inhottavast työpäivät harmittavat niin, että itse tuo vielä kotiinkin tylsän mielen tullessaan.

  VastaaPoista