maanantai 9. elokuuta 2010

Riihimäen purkkeja ei voi


omistaa liikaa. Sinne säilötään, niihin laitetaan kynttilöitä, välillä kukkia mitä vaan. Hyväkuntoisia kansia vaan harvemmin liikkuu. Ihana ihana sade. Se ropisee niin ihanasti peltikattoon. Ukkosta pelkään. Nyt menen keittämään teetä ja napostelemaan suklaata samalla katson nauhalta uusi elämä maalla ohjelman. Tykkään.
Villasukka

4 kommenttia:

 1. Olen useampaakin tekstiä koittanut asiallisesti kommentoida mutta en päädy kommenttilootaasi...missä vika...kaino kysymys
  E

  VastaaPoista
 2. Ihan samaa mieltä. Noita purkkeja ei voi olla liikaa :) Käteviä monessa ja vieläpä kauniita. Kun vain saisikin ne tavarat pysymään järjestyksessä.

  VastaaPoista
 3. Oikeassa olet! Niitä ei tosiaankaan voi olla liikaa. Minulla vain puuttuu tosi monista kansia, mummoloista kun olen purkkeja perinyt mutta kannet olivat ehtineet ajan aikana hävitä jonnekin. Pitäisi yrittää jostakin löytää niitä.

  VastaaPoista
 4. E: Mä olen kyllä ihan uuno sanomaan miksi et ole pystynyt vastaamaan. Kyllä mulla on koko ajan saaneet anonyymit vastata. Ja täällä kirjoituksen pitäisi näkyä saman tien, mä en niitä katso ensin läpi. Sen olen kyllä itse huomannut, että saa painaa monta kertaa lähetä kommentti painiketta ennenkuin se oikeasti tulee näkyviin tuohon. Olen pahoillani, ettet ole pystynyt kirjoittamaan tänne. Yritä jaksaa sinnikkäästi tulevaisuudessakin kirjoittaa, minusta on tärkeää että tänne voi kirjoittaa ja saada vastavuoroisesti viestiä :).

  Kirjailijatar: Juu ne on kauniita. Ja niitä on niin monessa värissäkin. Samaa mieltä siitä, että vaikka olisi kuinka paljon purkkia ja purnukkaa, niin silti tavarat ei pysy paikoillaan. Ainakaan meillä.

  Malla: Kansia on tosi vähän liikkeellä. Yleensä kirpputorilla kannet on jo puhki kuluneita tai ihan ruosteessa. Sinnikkäästi silti yritän niitä metsästää.

  VastaaPoista