tiistai 10. elokuuta 2010

Kotoilua!


Tänään on sekä satanut että paistanut aurinko. On myös ollut 1 vapaapäivä. Olen kerännyt pihan antimia: perunoita, karviaisia ja raparperia. Raparperista kokeilin tehdä vispipuuroa. Vielä en ole maistanut mitä siitä tuli. Kotitöitäkin innostuin tekemään. Mieskin saapui kotiin kerrankin töistä ihmisten aikoihin. Nyt menen sen kylkeen kyhnäämään loppuillaksi.
Villasukka

2 kommenttia:

  1. Vastavierailulla! Pitääpä lueskella kirjoituksiasi taaksepäin :)
    Olipa ihana kirjoitus ystäväsi antamasta unilelusta. Näitä ihmeellisen ihania ihmisiä todellakin löytyy!

    Meilläkin on raparperiä puutarhassa. Pitäisi kokeilla loppukesän vispipuuroa, oliko hyvää? Minä miellän raparperin liikaa alkukesän herkuksi, joten näin elokuussa puska rehottaa ihan koskemattomana. Ehkä puutarhassa on niin paljon muita herkkuja, että raparperit jäävät helposti unholaan...?

    VastaaPoista
  2. Annika: Tervetuloa :) Ihania ihmisiä todella löytyy. Välillä sitä vaan itse miettii, että mitä olen tehnyt että saan osakseni näin paljon hyvää. Vispipuuro oli oikein hyvää, suosittelen. Hapokasta niinkuin puolukasta tai viinimarjoista tehdessäkin. Itsekin huomasin, että raparperi aivan rehottaa pihassa kun vaan tosissaan alkukesästä siitä tekee kaikenmoista leipoo, tekee mehuksi ja ollaan tehty jopa risottoa siitä. Ystäväni sitä joku aika sitten ehdotti, että kannattaa koittaa tehdä siitä vispipuuroakin. Tarvitsisi kerätä nyt loputkin ja pakastaa niin saisi talven varallekin.

    VastaaPoista