keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Hämmentynyt ja kiitollinen


Matkamme aikana meille oli tullut postin ilmoitus isokokoisesta kirjeestä. Voi sitä tunnetta kun avasimme sen. Ihana lukijani Anna on tehnyt tämän upean bambuisen kylpypyyhkeen meidän murumurmelille. Kyyneleet valuivat poskilleni lukiessani korttia sen mukana. Kuinka ihania ihmisiä oikein onkaan olemassa. Aivan uskomatonta. Hän on aivan uskomattoman upea, ihana ja suurisydäminen ihminen. Tiesin, että jotain oli tulossa, koska hän pyysi lupaa saada tehdä jotain murusellemme. Mitään näin ihanaa en uskonut olevan tulossa. Kiitos Anna sinulle. Kovasti odotamme käyttäjää tälle täällä. Pian saisi tulla, jotta saisimme käärittyä pienokaisen tuon pehmeän ja lämpimän pyyhkeen sisälle kylvyn jälkeen.

Kävin tänään eräässä käsityöliikkeessä. Sormiani kihelmöi ostaa alumiinista tehty sydän koru johon oli kirjoitettu teksti ÄITI. Voi kunpa olisinkin voinut ostaa sen ja kulkea rinta rottingilla julistaakseni olevani ÄITI. Tämä tyhjä tunne on niin raastavaa. No vielä jonain päivänä...
Villasukka

4 kommenttia:

 1. OI miten kaunis ajatus!

  Hienoja ostoksia olet tehnyt myös edellisessä postauksessa. Anton apina on ihana, samoin peltipurkit!

  VastaaPoista
 2. Voi miten kaunis, lämmittävä ja huomaavainen ele. On ihmeellistä, että maailmassa on niin ystävällisiä ihmisiä, jotka haluavat ilahduttaa sellaisiakin, joita tuntevat vain hyvin vähän.

  VastaaPoista
 3. Ihana monin tavoin hellä ja empatiaa osoittava lahja. Huomaat jatkossa että helliä ja empaattisia kanssakulkoijoita on paljon.Ihmisten huomaavaisuus voi yllättää.
  E

  VastaaPoista
 4. Nonna: :)

  Kirjailijatar: On uskomattoman hienoa, että maailmassa on juuri tällaisia ihmisiä olemassa. Näitä Annoja tarvitaan :) :)

  E: Tähän asti matkan varrella on ollut jo niin paljon hienoja ihmisiä kanssakulkijoina, se on aivan uskomatonta. Ja mitä vielä on tulossakaan. Pienoinen kun nyt vain saapuisi.

  VastaaPoista