perjantai 18. helmikuuta 2011

London part three


1. London Bridge is falling down falling down.


2. Upeat ruoka- ja kukkamarkkinat.


3. NAM!


4. NAM NAM!


5. NAMSKIS NAMSKIS.


6. Kauniita.


7. Korttiteline Big Benin liepeiltä. Siellä kuningatar ja edesmennyt ihana Prinsessa sulassa sovussa vierekkäin.


8. Westminster Abbey. Täällä sanotaan tahdon ison kaavan mukaan 29.4.2011


9. Godivan suklaakauppa. Nuori mies kuvasi näyteikkunassa mansikoita tyttöystävälleen ja kertoi samalla minulle, että mansikat ovat kuulemma niin herkullisia, että nautiskelevat niillä usein. Tyttöystävä oli matkoilla parasta aikaa joten mies saa herätettyä näin ikävän tunteen suuremmaksi. Tarina oli niin liikuttavan ihana, että pakkohan kauppaan oli meidänkin tepastella ja ostaa näitä suklaamansikoita.

PS. Mansikat olivat taivaallisen hyviä.
Villasukka

6 kommenttia:

 1. Hei, nyt tuli suklaamansikoiden himo! =)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Nonna: Hih :). Nautinnollista viikonloppua.

  VastaaPoista
 3. Muistatko noiden 3. kuvaassa olevien värikkäiden namien nimeä? Sveitsissä ollessa joulumarkkinoilla myytiin niitä "luxenburgeries" nimellä... Ne oli mielettömän hyviä, mutta huhujen mukaan Zurichin pieni puoti oli ainoa paikka Sveitsissä, mistä niitä sai :)

  P.S. Matkakuume tässä nousee kuvia ja tekstejä katsoessa ;)

  VastaaPoista
 4. Anna: Jos tarkoitat noita pieniä eri värisiä palluroita, ne ovat macaron leivoksia. Niitä mieheni harjoittelee tekemään. Ne ovat kyllä hyviä ja kauniita. Leivontakirjakin pelkästään näistä ostettiin juuri hänelle. Haasteellisia ovat kuulemma tehdä, mutta vaiva kyllä palkitaan niin hienoja ovat. Hän on jo mestari niissä. Keksin joku aika sitten, että niitä me sitten tarjotaan ristiäisissä, joten nyt hän saa sielunsa kyllyydestä niitä tehdä eri makuisena ja värisenä :D.

  VastaaPoista
 5. Juuri noita värillisiä palluroita tarkoitin.. Tosi ihana idea tehdä niitä ristijäisiin ja täytyyhän niiden tekoa harjoitella etukäteen ja vähän koemaistella ;)

  Löysihän paketti perille?

  VastaaPoista
 6. Anna: Kiva, että idea kuulostaa hyvälle. Ja koemaistelu on ihan parasta ;). Paketti löysi perille. Se oli aivan ihana KIITOS tuhannesti. Olet tosi taitava ja ihan MAHDOTTOMAN IHANA <3.

  VastaaPoista